Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka 06.05.2020 Problemi posle karantina u vidu depresije,anksioznosti,panike,povratak u normalu.

U emisiji Posle rucka emitovana 6.maja 2020 godine na televizji Happy u 15:30h,objasnjavala se situaciju posle ukidanja vanrednog stanja i karantina i uticaj na ljude povodom te situaciju koja se desavala kao sto je odlazak van kuce spremanje,putovanje do odredjenog cilja primer posla,prodavnice,apoteke..ulazak u neku od ustanova ,distanca,povratak kuci,skidanje maski,rukavica,pranje ruku,dezinfekcija,blaga strepnja da li je ipak bilo negde virusa i mogucnost zaraze,gledanje u sat i pocetak ili zavrsetak policijskog casa,samo su neki primeri kojima su ljudi bili izlozeni svaki dan.Sve to je ostavilo bar neki trag na coveka i gosti u studiju su objasnjavali kako proci sto lakse posle svega ovog.Gosti su bili:Dr Ivana Sindjiic - Defektolog i psihoterapeut Dr spec Svetlana Pejic-Geric - Specijalista opste medicine,Snezana Repac - Psiholog i psihoterapeut.

Predlog knjige: Trgovina između Portugala i Holandije zabranjena. Veliki deo trgovine niskih zemalja odvijao se sa Lisabonom. Portugalci nisu distribuirali u Evropu proizvode koje su njihove mornarice donosile iz Indije. Strani trgovci su kupovali u Lisabonu i nosili te proizvode u druge zemlje, a u velikoj meri ovu uslugu su obavljali i Holanđani. Ali aneksijom Portugala Filip je zabranio svu trgovinu i trgovinu između dve zemlje. Ovim činom Nizozemci, lišeni trgovine iz Lisabona, morali su se suočiti sa alternativom komercijalne propasti ili sticanjem tih istočnih proizvoda za sebe. Izabrali su drugi kurs sa svim njegovim rizicima. To je ubrzo omogućilo uništavanje Armade. Holandske ekspedicije u Indije - 1595. godine njihova prva ekspedicija, koju je vodio jedan Kornelij Houtman, koji je uplovio u portugalske galije, zaobišla je rt Dobre nade i ušla u indijsko područje. Objektivna tačka bila je Java, gde je stvoren savez sa zavičajnim prinčevima i osiguran tovar paprike. Dve stvari su pokazale siguran povratak ove flote: veliko bogatstvo i profit indijske trgovine i nesposobnost Španije i Portugala da zadrže svoj monopol. 1598. Amsterdamski trgovci porazili su kombinovanu špansku i portugalsku flotu na Istoku, a trgovačka naselja bila su osigurana u Javi i Johoreu. Godine 1605. Izveli su svoje fabrike u Amboinu i Tidor.
Posle rucka 06.05.2020 Problemi posle karantina u vidu depresije,anksioznosti,panike,povratak u normalu. Posle rucka 06.05.2020 Problemi posle karantina u vidu depresije,anksioznosti,panike,povratak u normalu. Reviewed by gledajte on May 08, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.