Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 16.05.2020 Hurricane otkrile kojim muskarcima su posvetile pesmu.

U subotu 16.maja 2020 godine emituje se cela emisija Magazin in na televiziji Pink u 17h kao i preko ovog sajta.Devojke iz grupe Hurricane pricale su u emisiji kojim i kakvim muskarcima su posvetile pesmu koja ce predstavljati Srbiju na ovogodisnjoj Evroviziji.Govorile su i o svojim muskarcima sa kojima su sada kao i to cega bi se pre odrekle,da li pevanja ili da budu sa muskarcem odgovor je bio da ne bi ostavili pevanje.Gosti su jos bili i Lepa Lukic,Dragana Katic,Gordana Uzelac,Branislava Simanic,govorice o svojim iskustvima sa muskarcima i koji ih ne privlace ili privlace.Sacuvajte negde link,jer ce na ovom istom mestu biti postavljena cela emisija umesto najave.

Predlog knjige: Poboljšanja koje je napravio guverner Bustamante. - Obogaćivanje riznice. - 1717. godine, međutim, došao je guverner drugačije vrste, Fernando Manuel de Bustamante. Bio je stari vojnik, strogog karaktera i strog u svojim merama. Otkrio je da je blagajna opljačkana i iscrpljena. Gotovo celokupno stanovništvo Manile zadužilo je javna sredstva. Bustamante je naredio ove iznose plaćene, a da bi naterao njihovu naplatu priložio je teret srebra koji je stigao iz galona iz Akapulca. Ovaj teret je bio u vlasništvu verskih preduzeća, zvaničnika i trgovaca, koji su svi bili zaduženi za vladu. U jednoj godini svoje energične uprave prikupio je za blagajnu iznos od tristo hiljada pezosa. Sa novčanim iznosima koji su ponovo bili na raspolaganju državi, Bustamante je pokušao da oživi propadajući prestiž i trgovinu Ostrva. Odbijanje Zamboange. - 1718. obnovio je i obnovio presidio Zamboanga. Nije prošlo ni godinu dana, od napuštanja godina pre toga, da gusari iz Bornea i Mindanaoa nisu uspeli da opustoše Bisase. Jezuiti su redovno podnosili molbe za ponovno uspostavljanje, a 1712. godine kralj je odredio njenu ponovnu okupaciju. Citadela je obnovljena na detaljnom planu pod vođstvom inženjera, don Juana Sicarre. Pored uobičajenih kasarna, magacina i arsenala, unutar zidina je bila crkva, bolnica i cuartel za Pampanganske vojnike. Šezdeset i jedan top postavljen je na odbranu. Na osnovu molbe Sećanja, Bustamante je takođe uspostavio presidio u Labu, na južnoj tački ostrva Paragua, čiju su obalu napali Morosi iz Sulua i Bornea.
Magazin IN 16.05.2020 Hurricane otkrile kojim muskarcima su posvetile pesmu. Magazin IN 16.05.2020 Hurricane otkrile kojim muskarcima su posvetile pesmu. Reviewed by gledajte on May 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.