Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 15.05.2020 Milica Tomasevic sprema kolac sa jagodama.Putovanja po Srbiji.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovana 15.maja na televiziji Prva u 16:30h,gostovala je "Nada" iz serije Igra sudbine glumica Milica Tomasevic koja je pricala o buducim desavanjima u seriji koja su je iznenadila i koja ce sapnuti voditeljki Natasi,pored nje u studiju je bila njena rodjena sestra i drugarica koje su joj bila publika u studiju i koje je za voditeljku Natasu bilo predlozeno da pogadja ko je drugarica i koje je sestra.Milica je pored price o tome sta je i cime se bavila pored glume,spremila i kolac sa jagodama.U studiju je predstavljena mapa Srbije sta bi se moglo ovog leta posetiti,jer je sve neizvesno oko putovanja u inostranstvo,ovoga puta predstavljena je Vojvodina.
Milica Tomasevic priprema kolac sa jagodama

Predstavljanje turisticke mape Srbije - Vojvodina.

Predlog knjige: Ugovor sa Siamom. Iste godine poslao je ambasadu u Siam, sa idejom da podstakne trgovinu koja je cvetala pre jednog veka. Prijem ove ambasade bio je najprivlačniji; sklopljen je ugovor o miru, prijateljstvu i trgovini, a Španci su, na osnovu pregovora, započeli izgradnju fabrike. Poboljšanja u gradu Manili. - Koliko je ovaj hrabar i odlučan čovek mogao da oživi koloniju, nemoguće je reći. Stanovništvo Manile, i crkveno i civilno, bilo je u to vreme toliko potopljeno u korupciju i toliko degenerirano da je omogućilo gotovo nemoguće oporavka, osim pod vladavinom čoveka, podjednako određenog kao Bustamante, ali vladajući duži vremenski period. On se nije ustručavao da naredi istrage o finansijama Ostrva, koje su otkrile defalkacije u iznosu od sedam stotina hiljada pezosa. Neustrašivo je uhapsio neplatnike, bez obzira na stanici. Čitav grad se zabrinuo zbog tih novčanih sredstava, tako da je na svim stranama postojao najveći strah i strepnja; i Bustamante, mrzeni kao i prestrašeni, bio je primoran da primenjuje svoje reforme jednodušno.
Prakticna zena 15.05.2020 Milica Tomasevic sprema kolac sa jagodama.Putovanja po Srbiji. Prakticna zena 15.05.2020 Milica Tomasevic sprema kolac sa jagodama.Putovanja po Srbiji. Reviewed by gledajte on May 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.