Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Magazin IN 23.05.2020 Stanija,Kristijan Golubovic,Dragan Marinkovic Maca,

U danasnjoj emisiji Magazin in koja se emituje na televiziji Pink 23.maja 2020 godine u 17h,cela emisija bice postavljena i preko ovog sajta.Gosti u emisiji:Nada Macura,Zivorad Zika Nikolic,Stanija Dobrosavljevic,Dragan Marinkovic Maca,Kristijan Golubovic,pricace o tome zbog cega muskarci ostavljaju zene koje vole.Voditeljka Sanja je na pocetku emisije izjavila kako su je svi pitali da li ce Stanija Dobrosavljevic pristati da gostuje zajedno sa Kristijanom Golubovicem koji je izjavio u emisiji sta ga nervira i da li mu je na listi najlepsih zena.Maca je pricao o zanimljivoj statistici dok je Stanija izjavila da li je cesce bila ostavljena ili je ostavljala.Kristijan je izjavio da se zabavljala sa njegovim drugom.Voditeljka Sanja je zakljucila da Nada Macura ocijuka sa Kristijanom kao i to da se radja nova ljubav.Sve pogledajte u celoj emisiji koja ce biti postavljena na ovom linku umesto najave.

Predlog knjige: Druge evropske monarhije doživljavale su događaje u Francuskoj s užasom i alarmom. Monarhi su osećali da su njihovi prestoni ugroženi i formirana je koalicija evropskih monarhija koja će uništiti republiku i obnoviti francusku monarhiju i stari režim. Francuska se našla napadnom vojskom na svim granicama. Tada su se pojavili izvanredni efekti koje je revolucija proizvela na narod Francuske. Sa strastvenim entuzijazmom koji je bio neodoljiv, ljudi su se odazvali pozivu za rat; bile su upisane velike vojske koje su gotovo neprekidnim nizom pobeda odbacile snage saveznika. Muškarci su se iz nejasnoće uzdigli do komande armija i tu je stvorena ona čuvena grupa zapovjednika, maršala Francuske. Iz ovog strašnog perioda rata takođe je nastao drugi, koji je možda, ako izuzev makedonskog kralja Aleksandra, najvećeg čoveka ikada dozvoljeno da vodi vojske i vlada ljudima - Bonaparte, kasnije car, Napoleon Prvi. Nova Republika pod Napoleonom Prvim. - Od 1795. godine, kada je Bonaparte dobio komandu za invaziju na Italiju, do 1815. godine, kada je konačno poražen kod Vaterloa u Belgiji, Evropa je doživela gotovo kontinuirani rat. Genija Napoleona svela se na položaj vazalnih država Italije, Švajcarske, Holandije, Belgije, Nemačke i Austrije. U svim tim zemljama drevni prestoli su poniženi, feudalizam je zbrisan, a moć pokvarene crkve i aristokracije slomljena. Uprkos ponižavanju nacionalnog ponosa, ove velike koristi od Napoleonovih osvajanja Evropa se ne mogu preceniti. Gde god da se Napoleonova moć proširila, usledili su rezultati revolucije - bolji sistem zakona, uvođenje liberalnog „Kodeksa Napoleona“, oslobađanje naroda od rušećih stanova medikalizma i uspostavljanje boljeg društva. To su dugovi koje Evropa duguje Francuskoj revoluciji.
Magazin IN 23.05.2020 Stanija,Kristijan Golubovic,Dragan Marinkovic Maca, Magazin IN 23.05.2020 Stanija,Kristijan Golubovic,Dragan Marinkovic Maca, Reviewed by gledajte on May 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.