Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Zvezde Granda 23.05.2020 Jelena Karleusa "igrala samo za njegove oci"

U subotu 23.maja 2020 godine na Prvoj televizji emutije se nova cela emisija Zvezde Granda koja ce biti postavljena i preko ovog sajta.Posle pauze od skoro dva meseca ponovo je pocelo emitovanje najgledanijeg muzickog soua na balkanu.Kako vidimo bice to dobar sou pored vec proverenih soumena Jelene Karleuse i Sase Popovica koji su pricali o skidanju i sta bi trebala Jelena Karleusa da skine kao i sta mu je na to Karleusa odgovorila.Sasa Popovic je posle burne rasprave zakljucio da ce u studiju biti zestoko i ponovio je neki zeznut scenario.Samo za oci Bosanca,Jelena Karleusa je odigrala jedan vrlo zanimljiv ples u svojoj odevnoj kombinaciji,koje je Bosanca dovelo do nekih nepredvidjenih reakcija.Sacuvajte negde ovaj link od sajta jer ce umesto najave biti postavljena cela emisija.


Jelena Karleusa igra za BosancaPredlog knjige: Pad Španije - nedostatak napretka - Španija u ovom napretku i napretku nije delila. Carstvo Napoleona nikada nije ustanovljeno na poluostrvu. Godine 1811. Španci su, uz pomoć Engleza pod velikim generalom Velingtonom, odbili vojske Francuza. Ova pobeda, tako zahvalna za nacionalni ponos, bila je možda pravi gubitak za Španiju, jer reforme koje su preovladavale u drugim delovima Evrope nikada nisu sprovedene u Španiji, a ona je još uvek neistražena od aristokratske i klerikalne moći. Liberalnu ustavnu vladu, međutim, osnovala je Cortes 1812. godine u Cortesu; ali 1814. kralj Ferdinand, uz pomoć španske aristokratije i sveštenstva, uspeo je da sruši ovu predstavničku vladu i sa tiranskom snagom da odbaci reforme. Pedeset hiljada ljudi zatvoreno je zbog svojih liberalnih mišljenja, inkvizicija je obnovljena, Korteti ukinuti, a njeni akti poništeni. Efekat ovih dela na Filipine biće primećen trenutno. Razdvajanje Filipina od Meksika. Događaji ovih godina poslužili su da razdvoje Filipine od njihove duge zavisnosti od Meksika. 1813. godine Cortes je odredio suzbijanje subvencionisanog Acapulcova galeona. Meksička trgovina je dugo propadala i putovanja su postala manje profitabilna. Poslednji od galona napustio je Manilu 1811. godine i vratio se iz Akapulka 1815. godine, nikada više ne pokušavajući ovo klasično putovanje. Prestanak ovih putovanja samo je na kratko prethodio potpunom odvajanju od Amerike. Od prvog perioda naseljavanja, Filipini su u mnogo čemu bili zavisnost Nove Španije. Meksiko je do kasno pružao jedino sredstvo komunikacije sa matičnom zemljom, jedinom zemljom spoljne trgovine. Meksički zvaničnici često su upravljali vladom Ostrva, a meksički Indijanci činili su veći deo malobrojne vojske Filipina, uključujući „kraljevski regiment“. Kao što smo videli, velika subvencija, situado, godišnje se povlačila iz meksičke riznice u svrhu podrške deficitarnim prihodima Filipina.
Zvezde Granda 23.05.2020 Jelena Karleusa "igrala samo za njegove oci" Zvezde Granda 23.05.2020 Jelena Karleusa "igrala samo za njegove oci" Reviewed by gledajte on May 23, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.