Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Nikad nije kasno 24.05.2020 Tijana I Djani u ziriju

U nedelju 24.maja 2020 godine emituje se nastavak emisije Nikad nije kasno na Prvoj televiziji u 21h,kao i cela emisija preko ovog sajta.Posle dvomesecne pauze ponovo je poceo nedeljni vecernji muzicki sou za veterane muzike.U ziriju su bili pored stalnih clanova zirija ove nedelje su Tijana i Djani,pored kojih nije nedostajalo sale i humora kao i zanimljivih komentara za neke od takmicara.Djani je bio odusevljen nastupom pojedinih takmicara i nije krio odusevljenje.Cela emisija bice postavljena umesto najave na ovom istom mestu,tako da mozete negde da sacuvate ovaj link ili podelite jer ce biti postavljena cela emisija.


Predlog knjige: Ovaj revolt, primetiće, prvenstveno nije bio usmeren ni protiv braće ni španskih vlasti, već protiv nesrećnog društvenog uređenja koje je vladala Španija. Španci su pobunili vođu. - Zaplet sa daleko ozbiljnijim motivima dogodio se 1823. Zvanične položaje u pukovima i pokrajinama prethodno su gotovo u potpunosti zauzimali Španci rođeni u Americi ili na Filipinima. Vlada je sada pokušala da ove položaje popuni Špancima iz Manile. Zvaničnici, lišeni položaja, podstakli su domorodačke trupe kojima su zapovedali, na pobunu, koja je započela u gradu sazidanom u Manili. Oko osam stotina vojnika ih je pratilo, i oni su stekli kraljevski kuvartel, Kraljevsku palatu i Cabildo, ali nisu uspeli da zauzmu tvrđavu Santijago. To nije pravilno pobuna Filipinaca, jer narod nije bio umešan i nije ustao, ali je imao svoj uticaj u podsticanju kasnije pobune. Pobuna na Boholu - Od pobune na Boholu 1744. godine, kada su domoroci ubili jezuitske misionare, veliki deo ostrva praktično je bio nezavisan pod vođom Dagohoi-om. Nakon proterivanja isusovaca, Rekolektovi su postavljeni u posebne gradove uz morsku obalu, koji su ostali odani Španiji. Napravljen je napor da se osigura pokoravanje pobunjenika proglašenjem pomilovanja, ali moć pobune je rasla, nego opadala, sve dok 1827. nije bilo odlučno da se silom smanji pobuna. U Cebu je formirana ekspedicija od trideset i dve stotine ljudi, a u aprilu 1828. godine održala se kampanja, koja je rezultirala porazom pobunjenika i njihovo naseljavanje u hrišćanskim gradovima.
Nikad nije kasno 24.05.2020 Tijana I Djani u ziriju Nikad nije kasno 24.05.2020 Tijana I Djani u ziriju Reviewed by gledajte on May 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.