Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prof.Dr. Branimir Nestorovic govori o tome da li je korona virus vestacki virus?

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 24.maja 2020 godine na televiziji Prva gost je bio prof.dr.Branimir Nestorovic,koji ja kao sto smo i sami videli a i voditeljka Marija je najavila doktora kao najveceg optimistu u kriznom stabu kao i u celoj zemlji sto se pokazalo i pored svih kritika na doktorov racun zbog tolikog optimizma i sale kao najbolje sto je bilo za vreme karantina i teskog vremena.Doktor je sada pricao o tome koliko su mediji bili veoma mracni po pitanju korone virusa i preterivanja u izvestavanju o njemu.U emisiji ce objasniti i da li je covid 19 vestacki virus.Ceo snimak mozete pogledati i optimisticno ali strucno cuti misljenje doktora Branimira Nestorovica,koji je davao svetlo u mracnom tunelu za vreme karantina.

Predlog knjige: Uticaj opoziva Korteške deklaracije. Kralj Ferdinand VII. u maju 1814., po povratku na vlast, kao što smo videli, objavio je čuveni dekret o ukidanju ustavne vlade u Španiji i poništavanju svih akata Kortesa, uključujući i one koji su imali za cilj liberalizaciju vlade kolonija. Ova dekreta, objavljena na Filipinima, pojavila su se Filipincima da bi ih vratila u ropstvo, a na mnogo mesta njihovo nezadovoljstvo pretvorilo se u pobunu. U Ilokosu se dvanaest stotina ljudi okupilo, otpustilo manastire i crkve i uništilo knjige i dokumente opštinskih arhiva. Čini se da je njihova ljutnja bila posebno usmerena protiv sitnih tiranana sopstvene rase, kakika ili principala. Rezultat španske civilizacije na Filipinima bio je obrazovanje i, u određenoj meri, obogaćivanje male klase Filipinaca, obično poznatih kao principales ili gente ilustrada. Upravo je ta klasa apsorbirala pravac opštinskih i lokalnih poslova i koja je skoro sama stanovništvo Filipinaca dijelila u onim blagodatima i mogućnostima koje bi civilizirani život trebao donijeti. Velika većina stanovništva je, nažalost, pala ili ostala u zavisnom i gotovo polu-servilnom položaju ispod principala. U Ilokosu je ta podređena klasa, ili zavisni, poznata kao kailijan, a upravo su ti kailijani pali na svoje bogatije gospodare, palili su im kuće i uništavali imanje, a u nekim slučajevima i ubijali. Dodjela obaveznog rada bila je prepuštena direktorima na njihovim položajima kao gobernadorcillos i cabezas de barangai, a ti su službenici nesumnjivo zloupotrijebili svoju moć i na sebe privukli osvetu kailijanu.
Prof.Dr. Branimir Nestorovic govori o tome da li je korona virus vestacki virus? Prof.Dr. Branimir Nestorovic govori o tome da li  je korona virus vestacki virus? Reviewed by gledajte on May 24, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.