Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Pocelo masovno/kolektivno testiranje - objasnjenje.Reporterka Prve televizije izvestava o novim pravilima u autobusima.Koji posao je najvise procvetao u vreme korone?

U danasnjem jutarnjem programu televizije Jutro koji se emitovao na televiziji Prva 5.aprila 2020 godine,mozete da pogledate kako ce izgledati masovno ili kolektivno testiranje na korona virus i da li je ono obavezno.Testiranje se vrsi da bi se proverilo kakav je imunitet gradjana pred moguci drugi talas epidemije.Bice testirano 7.000 porodica,odnosno 17.000 ljudi iz cele Srbije.Odgovore su dali :Vodja projekta prof. dr Tanja Pekmezovic,epidemiolog i prof. dr Branislav Tiodorovic.
Od petka u Beogradu pocinje da radi gradski prevoz a kako ce to sve izgledati u autobusima proverila je novinarka Prve televizije Jelena Nikolic,koja je razgovarala sa epidemioloskinjom Slavicom Maris
Bilo je i reci o poslovima koji su bili najprofitabilniji za vreme pandemije.Tako je dostavljanje hrane i kurirska sluzba bilo u vrhu sto se tice profitabilnosti jer su se najbolje prilagodili trenutnoj situaciji.
Masovno testiranje i objasnjenje o vecini pitanja koja ineteresuju gradjane.


Kako ce izgledati voznja autobusima od petka u Beogradu

Najisplativiji posao za vreme pandemije

Predlog knjige: On govori kako se tukao dolje između rta San Lucas i Mendocino dok se nije pojavio galon, težak njenim bogatstvom. Pala mu je u ruke gotovo bez ikakve povrede. Nosila je sto dvadeset i dve hiljade pesosa zlata i veliku i bogatu prodavnicu satena, damaska i mošusa. Cavendish je sletio Španjolce na kalifornijsku obalu, spalio je „Santa Anu“, a zatim se vratio na Filipine i izvršio napad na brodogradilište Iloilo, ali je odbijen. Poslao je pismo guverneru u Manili, hvaleći se njegovim zarobljavanjem, a zatim je otplovio do rta Dobre nade i kući. Postoji stara priča koja govori o tome kako su njegovi brodovi na moru izlazili na Temzu, a jarboli su im bili obešeni svilom i damama. Od ovog vremena poduhvat je bio manje bezbedan. 1588. godine u Španiju je stigla velika katastrofa njene istorije - uništenje Velike Armade. Od ovog datuma nestala je njena moć, a njeno ime nije više bilo teror na morima. Engleski freebooteri kontrolirali su okeane, a 1610. godine su se Nizozemci pojavili na Istoku, koji se nikada nisu povukli.
Pocelo masovno/kolektivno testiranje - objasnjenje.Reporterka Prve televizije izvestava o novim pravilima u autobusima.Koji posao je najvise procvetao u vreme korone? Pocelo masovno/kolektivno testiranje - objasnjenje.Reporterka Prve televizije izvestava o novim pravilima u autobusima.Koji posao je najvise procvetao u vreme korone? Reviewed by gledajte on May 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.