Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 05.05.2020 Zivko Radojcic iz Njujorka sprema kolac sa pomorandzom.Saveti za cuvanje hrane i gde se virus najvise zadrzava u kuci.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj na Prvoj televizji 5.maja 2020 godine,uzivo putem video poziva javio se Zivko Radojcic iz Njujorka koji je pre spremanja kolaca sa pomorandzom,ispricao kako se zivi u Njujorku tokom pandemije korona virusa.Objasnio je da su mere drugacije i da se bez maske ne moze izaci van kuce kao ni da se udje u prodavnice bez maske,govorio je i sta je sve drugacije nego u drugim zemljama.Natasa i Marina su na svoj saljiv nacin objasnile gde se i na kojim mestima virus najvise zadrzava u kuci.Voditeljka Natasa,objasnila je i dala savete za cuvanje hrane.
Kolac sa pomorandzom sprema Zivko Radojcic.

Gde se virus i na kojim mestima najvise zadrzava u kuci

Saveti kako sacuvati hranu.

Predlog knjige: Grad Manila pre tri stotine godina - Teško možemo zatvoriti ovo poglavlje bez ikakvog dodatnog pominjanja grada Manile kakav se pojavio pre tri stotine godina. Morga nam je, srećom, ostavila detaljan opis iz kojeg su izvučene sledeće tačke u glavnom. Kao što smo već videli, Legaspi je grad položio na potamnjeno mesto grada i tvrđavu mohamedanskog princa, koji je bio uništen u borbi za okupaciju. Dao mu je isti obim i dimenzije koje danas poseduje. Kao i druge kolonije kolonija na Dalekom Istoku, to je bila pre svega citadela i utočište od napada. Na mestu između mora i reke Legaspi je izgradio čuvenu i trajnu tvrđavu Santiago. U vreme velikog Adelantada verovatno je to bio samo drveni stalež, ali pod upravom Santijago de Vera bio je izgrađen od kamena. Cavendish (1587) opisuje Manilu kao "nepokoreni grad i bez velike snage", ali pod poboljšanjima i dopunjavanjem Dasmarinasa oko 1590. godine, pretpostavljao je veći deo svog današnjeg izgleda. Njene puške su temeljno komandovale ulazom u reku Pasig i onemogućile pristup neprijateljskim brodicama sa luke.
Prakticna zena 05.05.2020 Zivko Radojcic iz Njujorka sprema kolac sa pomorandzom.Saveti za cuvanje hrane i gde se virus najvise zadrzava u kuci. Prakticna zena 05.05.2020 Zivko Radojcic iz Njujorka sprema kolac sa pomorandzom.Saveti za cuvanje hrane i gde se virus najvise zadrzava u kuci. Reviewed by gledajte on May 05, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.