Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 71 epizoda - Informacije od neprijatelja za Adu.

Sedamdeset prva epizoda serije Igra sudbine 06.05.2020:Matija je poceo sa svojim prljavim poslovima,kada je saznao da je Kan holding pred bankrotom.Prvo sto se desilo bilo je da je Aleksa dobio otkaz,jer mu je neko podmetnuo ukraden nakit.Najtezi deo ce biti da se Luki objasni da treba da spasava firmu od propasti.Ada je vrlo uznemirena i uzdrmana jer je dobila nove informacije od neprijatelja.Do Mile je stigao USB na kom se nalazi iznenadjenje.Cela epizoda 71 prikazuje se veceras 6.maja 2020 godine na televiziji Prva u 21h.
Predlog knjige: Značajno je, dakle, da su svi napadi na grad, od Limahong-a, do Britanaca 1763. i Amerikanaca 1898, bili usmereni prema južnom zidu napredovanjem od Paranakue-a. . Dasmarinas je grad takođe zatrpao kamenim zidom, osnove iz koje je proizašao današnji plemeniti bedem. Prvobitno je bila širina od sedam i po stopa. O svojoj visini ne daje se nikakva brojka, Morga jednostavno kaže da je sa svojim potpeticama i potpornjacima bila dovoljno visoka za odbranu. Staro utvrđenje - Na južnoj strani nalazila se kamena utvrda, okrenuta prema Ermiti, poznata kao Tvrđava Gospe od Vodiča; a postojala su dva ili više bastiona, svaki sa po šest komada artiljerije, —St. Andrev's, sada časopis za prah u jugoistočnom uglu, i St. Gabriel's, koji gleda na Parianski kvart, gde su bili naseljeni Kinezi. Tri glavne kapije prema gradu, sa manjim parketima i postoljima, koji su se otvarali na reci i moru, redovno su noću zatvorili stražari koji su vršili obilaze. Na svakoj kapiji i prolazu bio je stalni post vojnika i artiljerista.
Igra sudbine 71 epizoda - Informacije od neprijatelja za Adu. Igra sudbine 71 epizoda - Informacije od neprijatelja za Adu. Reviewed by gledajte on May 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.