Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 66 epizoda - Ipak ona ima nekih problema.

Sezdeset sesta epizoda serije Tate 06.05.2020:Ivu savetuje Gorica da pronadju za mamu decka,da bi zatim ona njih dve ostavila na miru.Da je sve u zivotu cudno i nepredvidivo,dokaz je i to sto Dunja mora da utesi svoju najnoviju prijateljicu psihoterapeutkinju.Boletova baka polako ali sigurno pocinje da shvata da njena cerka ima nekih problema i da se uvalila u te probleme malo vise.Miona je konacno resila da ode na sastanak.Cela epizoda 66 emituje se veceras na televiziji Prva 6.maja 2020 godine u 20h.
Predlog knjige: Plaza de Armas pored tvrđave imala je svoj arsenal, prodavnice, praškastu delatnost i livaru za bacanje pušaka i artiljerije. Livnica je, kada ju je osnovao Ronkuillo, bila zadužena za papanpanskog Indijanca zvanog Pandapira. Španske zgrade grada. Zgrade grada, posebno Casas Reales i crkve i manastiri, bili su trajno podignuti od kamena. Chirino tvrdi da su sekanje kamena, paljenje kreča i obučavanje domaćih i kineskih zanatlija za ovu zgradu delo jezuitskog oca, Sedeno-a. Sam je pravio prve glinene pločice i izgradio prvu kamenu kuću, pa je podsticao i ohrabrivao druge, režirajući, gradnjom javnih radova, da je grad, koji je malo ranije bio isključivo od drveta i trske, postao jedan od najbolje konstruisano i najlepše u Indijama.20 Takođe je tražio kineske slikare i dekoratore i ukrašavao crkve crtežima i slikama. Unutar zidina bilo je oko šest stotina privatnih kuća, većina sagrađenih od kamena i pločica, a jednak broj vani u predgrađima, ili „arrabale“, sve su zauzeli Španci („todos son vivienda i poblacion de los Espanoles ”) To daje nekih dvanaest stotina španskih porodica ili ustanova, osim verskih, koji su u Manili imali najmanje sto pedeset, 22 iz garnizona, u određenim vremenima, oko četiri stotine obučenih španskih vojnika koji su videli službu u Holandiji i niskim zemljama. i zvanične časove.
Tate 66 epizoda - Ipak ona ima nekih problema. Tate 66 epizoda - Ipak ona ima nekih problema. Reviewed by gledajte on May 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.