Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 06.05.2020 Proslava rodjendana kod kuce.Punjene kuglice od rizota.Klip koji je probudio emocije.

Emisija Prakticna zena emitovana na televiziji Prva 6.maja 2020 godine u 16.30h,prikazace razne zanimljive slike i video snimke koji se postavljaju na drustvenim mrezama koje su izazvale razlicite emocije,jer prikazuju sta bi bilo da nema ljudi na ulici sirom planete.Pored toga voditeljke Natasa i Marina,pokazace na zanimljiv nacin kako proslavljati rodjendan u trenutnim uslovima i kucnoj varijanti.Kako objasnjava voditeljka Natasa u emisiji je po treci put Vladimir Ristovic, koji ce pokazati kako se spremaju punjene kuglice od rizota.
Snimci koji izazivaju emocije i prikazuju sta bi bilo da su ulice bez ljudi.
Proslava rodjendana u kucnim uslovima

Vladimir Ristovic priprema punjene kuglice od rizota

Predlog knjige: Malecon i Luneta. - Zanimljivo je u ovo rano datiranje pomenuti čuveni rekreativni pogon, Paseo de Bagumbaian, danas poznat kao Malecon i Luneta. „Manila,“ kaže naš istoričar, „ima dva mesta za rekreaciju na kopnu; ona, koja je čista i široka, proteže se od tačke koja se zove Gospa od Vodiča za oko liga uz more, i kroz ulicu i selo urođenika, zvanu Bagumbaian, do vrlo pobožnog pustinjaka (Ermita), nazvanog Ermitaž Gospe od Vodiča, a odatle dobra udaljenost do manastira i misije (doktrina) Avgustinaca, zvane Mahalat (Malat). "23 Druga vožnja prostirala se kroz sadašnje predgrađe Koncepciona, tada zvano Laguio, do Paca , gde je bio manastir franjevaca. Kinezi u Manili. - Rana kineska trgovina. - Videli smo da je čak tri stotine godina Manila bila metropola istočnog sveta. Plovila iz mnogih krajeva spuštala su se sidro na ušću Pasig, a njihovi trgovci su postavili svoje štandove na njenim tržnicama. Pod njenim zidovima prodani su robovi iz daleke Indije i Afrike. Sigurno je to kosmopolitsko stanovništvo onog monsuna koje su prebacivali nosili ka i od njenih kapija.
Prakticna zena 06.05.2020 Proslava rodjendana kod kuce.Punjene kuglice od rizota.Klip koji je probudio emocije. Prakticna zena 06.05.2020 Proslava rodjendana kod kuce.Punjene kuglice od rizota.Klip koji je probudio emocije. Reviewed by gledajte on May 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.