Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 06.05.2020 Teodora Dzehverovic da li je predvidela i prenela utiske iz karantina.Sasa Kovacevic prica o slavi Djurdjevdan.Prikazan snimak sa veselja u Bosni koji je kako kazu uzdrmao region.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovanoj na televiziji Pink 6.maja,mozete pogledati izjavu Teodore Dzehverovic za Ekskluzivno,koja prica o spotu "Tresi Tresi" u kojem nose maske i da li je to predvidela da ce svi nositi maske,ciji se automobil pojavljuje u spotu kao i o tome kako je provela karantin i sta je radila.Sasa Kovacevic dao izjavu povodom slave Djurdjevdan koju i on slavi i cestita svima slavu koji slave.Ivana Sasic predstavila pesmu "Samo nemoj ludom da me pravis" mesto u kojem je rodjena Sapcu kao i opremanje farme u svom rodnom gradu.U emisiji Premijera prikazan pocetak priprema igraca FK Partizan i izjavu Save Milosevica.Prikazan je i snimak iz Bosne koji je kako kazu potresao region.
Izjava Teodore Dzehverovic o novoj pesmi i o tome kako je podnela karantin

Sasa Kovacevic prica o tome kako ce proslaviti slavu Djurdjevdan

Ivana Sasic promovisala novu pesmu i rodni grad

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Ali od svih ovih istočnih rasa samo je jedna bila konstantan i važan faktor u životu Ostrva. Ovo su Kinezi. Izgleda da su se nastanili u zemlji ili materijalno uticali na život Filipinaca sve do uspostavljanja Manile od strane Španaca. Španci su rano želeli da gaje prijateljske odnose sa Kineskim carstvom. Salcedo je u svojoj prvoj kaznenoj ekspediciji u Mindoro pronašao kinesko smeće koje je isplivalo na zapadnu obalu. Pazio je da spasi ove putnike i vrati ih u svoju zemlju, prijateljskom porukom kojom je pozvao trgovinske odnose. Trgovina i imigracija usledili su odmah nakon osnivanja grada. Kinezi su bez sumnje najistaknutiji kolonizatori na svetu. Čini se da mogu napredovati u bilo kojoj klimi. Oni se lako vjenčavaju sa svakom trkom. Deca koja slede takve saveze nisu samo brojna, već su zdrava i inteligentna. Obale Kine obiluju prenapučenošću stanovništva. Emigracija u gotovo bilo koju zemlju znači poboljšanje Kineza lošeg rođenja. Ove kvalitete i uslovi, zbog njihovog oštrog osećaja za trgovinu i ravnodušnosti prema fizičkim teškoćama i opasnostima, čine Kineze gotovo dominantnim faktorom gde god se političke prepreke nisu postavile protiv njihovog ulaska.
Premijera/Ekskluzivno 06.05.2020 Teodora Dzehverovic da li je predvidela i prenela utiske iz karantina.Sasa Kovacevic prica o slavi Djurdjevdan.Prikazan snimak sa veselja u Bosni koji je kako kazu uzdrmao region. Premijera/Ekskluzivno 06.05.2020 Teodora Dzehverovic da li je predvidela i prenela utiske iz karantina.Sasa Kovacevic prica o slavi Djurdjevdan.Prikazan snimak sa veselja u Bosni koji je kako kazu uzdrmao region. Reviewed by gledajte on May 06, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.