Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 07.05.2020 Anja Mit pokazuje kako najlakse ocistiti rernu.Na koji nacin nadoknaditi vitamin D.Snicle u sosu,domace tortilje.

Danasnja emisija Prakticna zena emitovana 7.maja 2020 godine na televiziji Prva u 16:30h,prikazuje na koji nacin glumica Anja Mit najlakse ocisti rernu a sve to objasnice putem video poziva iz kuce i dvorista bake i deke kod kojih trenutno provodi dane tokom vanrednog stanja.Doktorica Branka Markovic u okviru korisnih saveta,ovoga puta govorice o tome kako nadoknaditi manjak vitamina D.Marina Vladisavljevic spremala je u emisiji domace tortilje i snicle u sosu.
Anja Mit pokazuje kako najlakse ocistiti rernu

Dr.Branka Markovic objasnjava kako nadoknaditi manjak vitamina D

Branka Markovic spremala je snicle u sosu i domace tortilje

Predlog knjige: Ujutro su snage 130 Španaca, pod don Luisom Dasmarinasom i don Tomasom Bravom, poslali preko reke, a u borbi je skoro svaki Španac ubijen. Kinezi su tada napali grad, ali prema tradiciji sveštenika, oni su ih u strahu vratili ukazanjem na zidove Svetog Franje. Oni su bacili utvrde na mestu Parian i u Dilau, ali snaga njihove divlje ljutnje je nestala i Španci su mogli da ih rastjeraju i odvezu u zemlju oko San Pablo de Monte. Odavde su raštrkani velikim pokoljem. Dvadeset i tri hiljade Kineza izveštava Zuniga da su poginuli u toj sediji. Ako je njegov izveštaj tačan, broj Kineza na Ostrvima mora se vrlo brzo povećati između 1590. i 1603. godine. Ograničenje kineske imigracije i putovanja. - Trgovina i imigracija ponovo su počeli gotovo odmah. Broj Kineza, međutim, kojima je dozvoljeno da ostanu smanjen je. Kineski brodovi koji su dolazili godišnje na trgovinu bili su dužni da ponesu sa sobom posade i putnike koje su doveli. Na Ostrvima je mogao da živi samo ograničen broj trgovaca i zanatlija. Bili su ograničeni na tri okruga u gradu Manili, i na veliko tržište, Alkaceriju ili Parijan.
Prakticna zena 07.05.2020 Anja Mit pokazuje kako najlakse ocistiti rernu.Na koji nacin nadoknaditi vitamin D.Snicle u sosu,domace tortilje. Prakticna zena 07.05.2020 Anja Mit pokazuje kako najlakse ocistiti rernu.Na koji nacin nadoknaditi vitamin D.Snicle u sosu,domace tortilje. Reviewed by gledajte on May 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.