Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 67 epizoda - Otvoren profil za upoznavanje.

Sezdeset sedma epizoda serije Tate 07.05.2020:Lola je saznala da je Iva uradila nesto njoj iza ledja a to je da joj je otvorila profil na sajtu za upoznavanje.Iva pokusava da se opravda i objasnjava da je to ozbiljan sajt i da je nju kontaktiralo vise od 20 muskaraca koji zele sa njom da se druze.Ali tu nije kraj iznenadjenjima za Lolu jer kada bude ugledala profilnu fotografiju koju su joj postavili e tada sledi pravo iznenadjenje.Pojavili su se crtezi Petra i ispod komentar na kojima se spominje Petar u negativnom kontekstu.Cela epizoda 67 emituje se veceras 7 maja 2020 godine na Prvoj televizji u 20h.
Predlog knjige: Prvi masakr nad Kinezima. - Svaka se rasa bojala i sumnjičila drugu, a iz te međusobne kukavičluke 1603. godine proizašao je okrutan ispad i masakr. Tri kineske mandarine stigle su te godine, navodeći da ih je car poslao da istraže izveštaj da u Caviteu postoji planina od čvrstog plemenitog metala. Ovaj mit nije bio više apsurdan od mnogih koje su Španjolci slijedili u svojim ranim osvajanjima, a nesumnjivo je proizišao iz činjenice da su kineske robe u velikoj mjeri kupovale meksičke poluge; ali Španci su odjednom bili ispunjeni sumnjama u invaziju, a njihovo nepoverenje pretvorilo se protiv Kineza na Ostrvima. Koliko su ovi poslednji zapravo crtali sediju i koliko su ih strahovi od ponašanja Španjolaca napali u napadu, teško se može odlučiti. Ali činjenica je da su navečer na dan svetog Franje Kinezi iz Pariza ustali. Podignuti su znakovi zmajeva, pretučeni su ratni gongovi, a te noći pueblosi Kuiapo i Tondo su spaljeni, a mnogi Filipinci ubijeni.
Tate 67 epizoda - Otvoren profil za upoznavanje. Tate 67 epizoda - Otvoren profil za upoznavanje. Reviewed by gledajte on May 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.