Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 72 epizoda - Mila je donela sta treba.

Sedamdeset druga epizoda serije Igra sudbine 07.05.2020:Sa Nadom je Mila pokusala da razgovara ali je bilo uzalud jer nije dobijala odgovore.Nadi je Panceta indirektno zatvorila usta pred svima,kada je za ruckom spominjala Luku.Aleski je Donka ponudila saveznistvo i to je donelo epilog koji se nije slutio,kao sto se i slicno desilo i sa USB i dokazima koji je Luki donela Mila.Cela epizoda prikazuje se veceras 7.maja 2020 godine na televiziji Prva u 21h.




Predlog knjige: Nepoverenje Kineza. - U to vreme nisu samo bili kineski zanatlije i trgovci, već su bili i poljoprivrednici i ribolovci - zanimanja u kojima ih danas ne viđamo često. Ali uprkos ekonomskoj neophodnosti, na Kineze su uvek gledali s negodovanjem i na njihovo prisustvo sa strahom. Među njima je navodno bilo parcela o ubistvima i pobuni. Pisci prigovaraju da je njihov broj bio toliko velik da u zemlji nije bilo sigurnosti; njihov život je bio loš i začaran; preko odnosa sa njima, domoroci su napredovali, ali malo u hrišćanstvu i običajima; bili su tako užasni jedci da su hranu činili oskudnom, a cene visoke. Ako im je dozvoljeno, obišli su svugde kroz Ostrva i počinili hiljadu zlostavljanja i prekršaja. Oni su istraživali svako mesto, reku, estero i luku, i poznavali su zemlju bolje čak i od samog Španca, tako da ako dođe bilo koji neprijatelj, mogli bi da izazovu beskrajne zablude.26 Čovek kao predsednik Audiencia, Morga, govoreći o takvim optužbama, možemo biti sigurni da je osećaj bio dubok i užasan i praktično univerzalan među svim španskim stanovnicima.
Igra sudbine 72 epizoda - Mila je donela sta treba. Igra sudbine 72 epizoda - Mila je donela sta treba. Reviewed by gledajte on May 07, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.