Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 13.05.2020 Saveti kod koriscenja javnih toaleta,pita sa koprivama,kolac sa jagodama i lisnatim testom.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj 13.05.2020 na televiziji Prva u 16:30h,prikazan je savet kako se ponasati kada se koristi javni toalet,jer kao sto se zna sama rec javni znaci da ga mnogo ljudi koristi pa zbog toga nije siguran sto se tice zdravlja.Dragana Stosic iz Gornjeg Milanovca spremila je pitu sa koprivama.Voditeljka Natasa spremala je pored zanimljivog drustva koje su radile svako svoje "poslove" u emisiji,kolac sa lisnatim testom i jagodama.
Kako koristiti javne toalete

Pita sa koprivama

Kolac sa jagodama i lisnatim testom

Predlog knjige: Aktivnost Moro Piratesa. - Zadaci Španaca u kontroli Moro datota i dalje su bili izuzetno teški. Tokom godina posle uspeha Corcuere i Almonte, Moros je neprestano planirao. Pomoć je bila opremljena od Bornea i Celebesa, pa su ih dodatno podstakli Holanđani. Uprkos budnosti Zamboanga, mali piratski izleti kontinuirano su maltretirali Bisase i Kamarine. Nastavak sukoba s Holanđanima. - I Holanđani su se, povremeno, pokazali u Manili. 1646. eskadrila je napala Zamboangu, a zatim je stigla severno do Luzona. Španska mornarička snaga bila je prilično nespremna; ali dva galona, nedavno stigla iz Akapulca, bila su opremljena teškim puškama, dominikanski fratri zauzeli su svoje mesto među topnicima, i pod zaštitom Bogorodice krunice uspešno su naišli na neprijatelja. Godinu dana kasnije, flota od dvanaest brodova ušla je u zaljev Manila i zamalo uspela da preuzme Cavite. Ne uspevajući u tome, sleteli su u provinciju Bataan i neko vreme držali obalu zaljeva Manila u blizini Abucaia. Navedena pripovest o franjevačkim misijama 1649. godine daje grad za gradom u južnom Luzonu, gde su Moros ili Holanđani spalili crkvu i samostan.
Prakticna zena 13.05.2020 Saveti kod koriscenja javnih toaleta,pita sa koprivama,kolac sa jagodama i lisnatim testom. Prakticna zena 13.05.2020 Saveti kod koriscenja javnih toaleta,pita sa koprivama,kolac sa jagodama i lisnatim testom. Reviewed by gledajte on May 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.