Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Brak na nevidjeno 14.05.2020 Maja i Dragan,njegov otac se 4 puta zenio.

Emisija Brak na nevidjeno koja se emituje u cetvrtak 14.maja 2020 godine na Pink televiziji u 22:30h kao i cela emisija na ovom sajtu i na ovom linku pokusace da se spoje Maja i Dragan.Maja je iza sebe vec imala brak i ima decu jer se kako kaze udala vrlo mlada i smatra da je pogresila i nije nista iskreno ni prosla.Dragan se nije zenio ali zato njegov otac jeste i to 4 puta sa dve iste zene.Maja je kako kazu u najavi opterecena preteranom cistocom,zbog toga ekipa emisije smatra da to moze biti jedna od prepreka jer na voditeljkino pitanje sta bi bilo kada neko pravi nered po kuci,Maja je rekla da bi to vrlo lako dovela u red.Sacuvajte negde ovaj link jer ce umesto najave,biti postavljena cela emisija.

Predlog knjige: Napuštanje Zamboange i Moluke. - Pretnja Holanđana učinila je održavanje predsedništva Zamboange veoma teškim. 1656. uprava Moluka bila je ujedinjena sa upravom Mindanaoa, a guverner bivšeg, Don Francisco de Esteibar, premešten je iz Ternate u Zamboanga i od njega je postavljen potpukovnik i generalni kapetan svih južnih provincija. Šest godina kasnije, molukani, koje su Španci toliko dugo želeli i tako polako osvojili, zajedno sa Zamboangom, bili su potpuno napušteni, a na ostrva začina Španci se nikada nisu vratili. Ovo iznenadno povlačenje iz njihovih južnih posjeda nije uslijedilo zbog neprestanog Morosovog nemira, kao ni zbog zavjera Holanđana. To je nastalo zbog pretnje opasnosti sa severa. Kokinga, kineski avanturista - 1644. godine Kinu su osvojili Mandži. Pekin je kapitulirao odjednom i dinastija Ming je svrgnuta, ali tek mnogo godina borbe Mandži su nadvladali Kineze centralnih i južnih provincija. Bile su to godine turbulencija, pobune i piraterije.
Brak na nevidjeno 14.05.2020 Maja i Dragan,njegov otac se 4 puta zenio. Brak na nevidjeno 14.05.2020 Maja i Dragan,njegov otac se 4 puta zenio. Reviewed by gledajte on May 13, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.