Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 76 epizoda - Novi planovi,posete i utehe.

Sedamdeset sesta epizoda serije Igra sudbine 14.05.2020:Debeljko je dosao da proveri kako je Panceta,jer je imala neocekivan susret posle kojeg su svi sa razlogom zabrinuti za nju.Nadu je poceo ponovo da spopada Komarac.Kod Ade je stigao Ivan koji je dosao da pokusa da je oraspolozi i objasni da mu nije jasno kako je mogla Lila da pomisli da bi se u tamo nekoga kao sto je on zagledala dama kakva je Ada.Sofija smislja nove planove,ovog puta zeli u to da uvuce i svoju majku da bi uspela da napakosti Mili.Cela epizoda 76 emituje se veceras 14.maja 2020 godine na televiziji Prva u 21h.

Predlog knjige: Više od jednog kineskog avanturista popelo se na romantični položaj tokom ovog poremećenog vremena. Jedan od tih avanturista, nazvan It Coan, bio je loš ribar Chio-a. Živeo je u Makau, gde je prešao u hrišćanstvo, i bio je kargador, ili teretni nosilac, u Manili. Nakon toga otišao je u Japan i bavio se trgovinom. Od ovih poniznih i mukotrpnih početaka, kao i mnogi drugi njegovi uporni zemljaci, stekao je veliko bogatstvo, koje je po osvajanju Mandžasa posvetio gusarstvu. Njegov sin je bio ozloglašeni Kue-Sing, ili Kokinga, koji se godinama opirao vojskama Mandžaša i održavao nezavisnu vlast nad obalama Fukien i Chekiang. Oko 1660. godine, snage Mandža su postale suviše grozne da bi ih duže odolevao kopnu, a Kokinga je odlučila da zauzme Formozu i prebacivanje svog kraljevstva na to ostrvo. Trideset osam godina ovim ostrvom su dominirali Holanđani, čije su tvrđave komandovale kanalom Pescadora. Holandska kolonijalna vlada u Bataviji je koloniju smatrala važnom. Grad Tai-van, na zapadnoj obali, bio je značajan centar trgovine. Snažno je bila zaštićena Zelandskom tvrđavom i imala je garnizon od dvadeset i dve stotine holandskih vojnika. Nakon višemesečne borbe, Kokinga je nadmoćnom snagom Kineza primorao na predaju Olandera i prelepo ostrvo prešlo u njegovu vlast.
Igra sudbine 76 epizoda - Novi planovi,posete i utehe. Igra sudbine 76 epizoda - Novi planovi,posete i utehe. Reviewed by gledajte on May 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.