Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 71 epizoda - Zbog ljubomore pada prijateljstvo.

Sedamdeset prva epizoda serije Tate 14.05.2020:Dunja je primetila da je Toma ljubomoran na Tvrdog i zbog toga ne zeli vise da bude u kontaktu sa Tomom.Ugovoren je sastanak izmedju Lole i Vlatka pa su krenuli da se nadju.Da je i na casovima saha moguce biti vrlo neprijatno inenadjenje,licno se uverila Miona kada je odvela Fikija na casove saha.Sa Eminom sestrom je spavao Petar i Ema je to saznala.Cela epizoda 71 emituje se 14.maja 2020 godine na Prvoj televizji u 20h.

Predlog knjige: Ugrožena invazija na Filipine - ushićena uspehom protiv evropskog oružja, Kokinga se rešila osvajanjem Filipina. Pozvao je u svoju službu italijanskog dominikanskog misionara Riccija koji je živeo u provinciji Fukien i na proleće 1662. godine poslao ga kao ambasadora kod guvernera Filipina da zahteva predaju arhipelaga. Manilu je ovaj zahtev bacio u strašnu paniku, a zapravo takva opasnost nije pretila Špancima na Filipinima od invazije na Limahong. Kineski osvajač imao je bezbrojnu vojsku, a njegovo naoružanje, prodavnice i mornarica uveliko su povećani predajom Holanđana. Španci su, međutim, bili ujedinjeni na otporu. Guverner Don Sabiano Manrikue de Lara vratio je prkosan odgovor Kokingi i usvojene su najradikalnije mere za stavljanje kolonije u stanje odbrane. Svim Kinezima naređeno je da odmah napuste Ostrva. Bojeći se masakra, ovi nesretnici su ponovo izbili u pobuni i napali grad. Mnogi su ubijeni, a drugi bendovi lutali su u planine, gde su stradali od domaćih. Ostali, koji su pobegli krhkim čamcima, pridružili su se kineskim kolonistima na Formozi. Crkve i samostani u predgrađu Manile, koji bi mogli pružiti utočište napadaču, srušeni su do temelja. Više od svega toga, Molučari su bili napušteni, Španci ih nikada više nisu povratili; i presidioji Zamboanga i Cuio, koji su služili kao svojevrsni brid na Morosu Jolo i Mindanao, napušteni su. Sve španske trupe bile su koncentrisane u Manili, utvrđenja su obnovljena, a stanovništvo je nestrpljivo čekalo napad. Ali udarac nikad nije pao. Pre nego što je Riči stigao u Tai-van, Kokinga je bio mrtav, a opasnost kineske invazije je prošla.
Tate 71 epizoda - Zbog ljubomore pada prijateljstvo. Tate 71 epizoda - Zbog ljubomore pada prijateljstvo. Reviewed by gledajte on May 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.