Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 14.05.2020 Sestre Edisa iz Zadruge 3 dale izjavu.Sasa Kovacevic pricao o zenidbi.Sandra Obradovic sumnja da joj je nesto sipano u pice.Umrla majka Viki Miljkovic.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovanim 14.maja 2020 godine na televizji Pink,mozete pogledati u emisiji Premijera sta sestre Edisa koji se nalazi u Zadrugi 3 misle o svom bratu i njegovom ponasanju u rijalitiju.Aleksandra Mladenovic dala izjavu o tome kako je provodila u vanrednom stanju u karantinu.U emisiji Ekskluzivno mozete pogledati ko je devojka sa kojom Filip Krajinovic planira potomstvo.Sasa Kovacevic izjavio da su dosadni zbog vencanja i izjavio da ce se ozeniti negde na tropskoj destinaciji.Umrla majka Viki Miljkovic.Sandra Obradovic sumnja da joj je nesto bilo sipano u pice.
Sasa Kovacevic posle kako on kaze dosadnih pitanja zbog vencanja,izjavio gde ce se ozeniti

Sandra Obradovic sumnja da je nesto sipano u pice

Filip Krajinovic sa devojkom sa kojom planira potomstvo

Umrla majka Viki Miljkovic

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Politički pad Filipina. - Stotinu godina posle napuštanja Moluka, Filipini su izgubili sav politički značaj kao kolonije. Skoro sa svakog stanovišta, Španija je bila neprofitabilna. Nastavljen je deficit, koji je morao da se popravi iz meksičke riznice. Deo Španije u osvajanju Istoka bio je gotov, a Filipini su postali tek više od velikog misionarskog establišmenta kojim su predsedavali verski redovi. Smrt guvernera Salcedo od strane inkvizicije. - 1663. godine Lara je nasledio don Diego de Salcedo. Po dolasku, Manila se nadala njemu, koja su ga brzo razočarala. Ukrcao je Acapulco galeon sa sopstvenom privatnom robom, a zatim ga otpremio ranije nego što je to bilo uobičajeno, pre nego što su tereti trgovaca bili spremni. Uključio se u istančan sukob s nadbiskupom, i čini se da je zabrinuo crkvenjaka, koji je bio star i slab, u njegov grob. Na kraju nekoliko godina mrzeli su ga svi i formirana je zavera koja je prigrlila veru, vojsku, državne službenike i trgovce. Izvan dosega moći običnih crtača, postao je žrtva komesara inkvizicije.
Premijera/Ekskluzivno 14.05.2020 Sestre Edisa iz Zadruge 3 dale izjavu.Sasa Kovacevic pricao o zenidbi.Sandra Obradovic sumnja da joj je nesto sipano u pice.Umrla majka Viki Miljkovic. Premijera/Ekskluzivno 14.05.2020 Sestre Edisa iz Zadruge 3 dale izjavu.Sasa Kovacevic pricao o zenidbi.Sandra Obradovic sumnja da joj je nesto sipano u pice.Umrla majka Viki Miljkovic. Reviewed by gledajte on May 14, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.