Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 27.05.2020 Saveti za kampovanje,kolac sa lesnikom i pudingom,kobasice u camcu od testa.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja se emitovala 27.maj 2020 godine na televizji Prva u 16:30h,Aleksandra Andric iz Kursumlije koja u drustvu drugarice sprema putem video poziva kolac sa pudingom i lesnikom.Voditeljka je bila odusevljena sa aplauzom koji je bio na pocetku novog priloga i dovodila je u pitanje regularnost tih aplauza,Goran i Mia spremali su kobasice u camcu od testa.Na saljiv nacin prikazan je skec za savete o kampovanju koje su pripremili u studiju Jovana Simonovic,Mina Svorcan kao i Voditeljka Natasa I Marina Radivojsa.

Saveti za kampovanje


Kolac sa lesnikom i pudingom


Kobasice u camcu od testa


Predlog knjige: Kraj malajske piraterije. - Upravo u tim godinama kada je malajsko piratstvo primalo tako snažne udare od oporavljajuće moći i aktivnosti španske vlade na severu, ono je srušeno i sa juga od strane nemilosrdnog ratovanja velikog Engleza, Raja Charles Brooke iz Saravaka. Izvori gusarskog odstupanja bili su Maguindanao, arhipelag Sulu i severna i zapadna obala velikog ostrva Borneo. Videli smo kako se ove flote, vek posle veka, snažno povlače na sever i razaraju vatrom i ubijaju poštena ostrva Filipina. Ali ovaj arhipelag nije bio sam u trpljenju tih pustošenja. Mirni trgovinski stanovnici velikih ostrvskih grupa na jugu bili su uporno posećeni i opustošeni. Štaviše, kako je kineska trgovina rupom Rta dobre nade uspostavljena u prvoj polovini devetnaestog veka, ovi gusari postali su velika pretnja evropskom brodarstvu. Zaplivali su u Kineskom moru, a sreća je zaista bila da se brod prevezao previše na istok. Svaki američki školski drug upoznat je sa pričama o žestokim borbama ruku pod ruku sa malejskim gusarima, koje potiču iz onih godina kada se američka zastava videla svuda u lukama Dalekog istoka.
Prakticna zena 27.05.2020 Saveti za kampovanje,kolac sa lesnikom i pudingom,kobasice u camcu od testa. Prakticna zena 27.05.2020 Saveti za kampovanje,kolac sa lesnikom i pudingom,kobasice u camcu od testa. Reviewed by gledajte on May 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.