Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Evo kako izgleda na snimanju serije "Igra sudbine" i kada ce biti poljubac Mile i Alekse.Cudna pojava na jezeru Celije.Zastita od alergije na polen putem telefona.

U danasnjem jutarnjem programu Jutro koji je emitovan 27.maj 2020 godine na televiziji Prva,mozete da pogledate kako izgleda na snimanju serije "Igra sudbine" koja se moze gledati i preko ovog sajta.Posle dva meseca pauze ponovo je pocelo snimanje serije,evo kako glumci dozivljavaju novi nastavak snimanja,Olja Levic koja u seriji glumi Milu kaze da joj je prijala pauza jer su svi bili umorni ali se i uzelela posla.Kako se moze videti ekipa se dobro zabavlja ali ostaje vecito pitanje kada ce biti prvog poljupca Mile i Alekse.
Na jezeru Celije pojavila se masna mrlja koja je zaokupila vise paznje nego okolno smece,jer se Krusevac snabdeva vodom za pice iz tog jezera.
Zbog sve cescih alergijskih reakcija na polen,sada se moze i preko aplikacije saznati kolika je koncentracija polena u vazduhu.Kisno vreme je sada spustilo koncentraciju ali cim sine sunce povecace se aktivnosti polena.Mirjana Mitrovic, iz Agencije za zastitu zivotne sredine za jutarnji program objasnjavala je na koji nacin funkcionise ta aplikacija i kako se koristi.

Nastavak snimanja serije "Igra Sudbine"


Cudna pojava na jezeru Celije


Protiv alergija putem telefona


Predlog knjige: Oko 1839. godine, mladi engleski oficir, 5 koji je bio u indijskoj službi, Charles Brooke, naoružavši se i opremio jahtom od oko 140 tona, isplovio je ka obali Bornea, sa izbegnutom namerom da uništi malajsko pirateriju i osnuje nezavisnog stanje. U svim romantičnim pričama o Istoku nema karijere veće odvažnosti od one ovog čoveka. 1841. godine, baveći se nekoliko krvavim podvizima, Brooke je prisilio sultana Bornea na celu Saravak-a, a vlada je bila samostalna kao nezavisna raja. Brooke se sada sa nemilosrdnom ozbiljnošću posvetio uništavanju gusara u dubokim zalivima i močvarnim rekama, odakle su tako dugo putovali. Kasnije mu je pomoglo prisustvo engleskog ratnog čoveka "Dido", a 1847. godine sultan iz Bruneja odstupio je Velikoj Britaniji na ostrvo Labuan. 1849. Brooke je posetila Zamboangu u engleskom "Mœanderu", i zaključila ugovor sa sultanom Sulu, što je veoma uznemirilo Špance. Brookeova privatna prepiska pokazuje da je bio ambiciozan i nadao se da će Engleskoj nabaviti delove holandske imovine na jugu i španske Filipine na severu; ali Engleska nikad nije pratila njegove planove, iako je 1887. severni Borneo ustupljen engleskoj kompaniji, a svi severni i istočni delovi ovog velikog ostrva sada su pod engleskom zaštitom.
Evo kako izgleda na snimanju serije "Igra sudbine" i kada ce biti poljubac Mile i Alekse.Cudna pojava na jezeru Celije.Zastita od alergije na polen putem telefona. Evo kako izgleda na snimanju serije "Igra sudbine" i kada ce biti poljubac Mile i Alekse.Cudna pojava na jezeru Celije.Zastita od alergije na polen putem telefona. Reviewed by gledajte on May 27, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.