Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 84 epizoda - Za sada samo zagrljaj utehe.

Osamdeset cetvrta epizoda serije Igra sudbine 28.05.2020:Ivan je vezan za krevet jer se nalazi u teskom stanju i to je sve Aleksu mnogo potreslo.Mila mu pruza zagrljaj podrske i toplinu da bi mogao da izdrzi ove teske dane koji su pred njim zbog Ivana.Adu zastupa advokat koji zastupa i suprotnu stranu.Sve sto cuje od Ade,to sve prenese i isprica do detalja Donki i njenom kompanjonu,ali je posle toga dobio pretnje.Cela epizoda 84 emituje se 28.maja 2020 godine na televizji Prva.


Predlog knjige: Liberalne ideje među Filipincima - Oslobađanje od Morovog piraterije, otvaranje spoljne trgovine i razvoj poljoprivredne proizvodnje naglo su doneli veliku promenu u težnjama samog Filipinaca. Skoro do sredine devetnaestog veka Filipinci su osetili puni efekat izolacije od života i razmišljanja savremenog sveta. Ali revolucionarne promene u Evropi i borbe za ustavnu vlast u Španiji imale su uticaja, čak i u ovim dalekim španskim posedima. Španci liberalnih ideja, od kojih su neki bili na službenim položajima, pronašli su svoj put do Ostrva i počela je agitacija, poreklom među samim Špancima, protiv očinske moći braće. Uticaj štampe - Rast periodične literature ubrzao je ovaj liberalizujući pokret. Štampa, iako trpi ozbiljnu cenzuru, igrala je veliku ulogu u oblikovanju nedavne misli na ovim ostrvima i u prenošenju Filipinaca onih ideja i svrha koje ikada inspirišu i uzdižu muškarce.7 Prva novina koja se pojavila na Filipinima bio je 1822. - „El Philantropo“; ali novinarstvo nije imalo stvarnog značaja sve do četrdesetih godina, kada su osnovani „Semanario Filipino“ (1843), i skoro odmah nakon nekoliko drugih - „El Amigo de Pais“ (1845), „La Estrella“ (1846) i „La Esperanza ”(1847), prvi dnevni list. Za njima je sledio „Diario de Manila“ (1848); 1858. godine pojavio se "El Comercio", najstariji dokument koji još postoji. Radovi koje su vodili Filipinci i na filipinskim jezicima su novijeg porekla, ali su ovi rani španski periodični časopisi imali stvarnog uticaja na same Filipince, podučavajući klasu upoznatu sa vođenjem novinarstva i pripremajući put za veoma uticajan rad Filipinska štampa poslednjih godina.
Igra sudbine 84 epizoda - Za sada samo zagrljaj utehe. Igra sudbine 84 epizoda - Za sada samo zagrljaj utehe. Reviewed by gledajte on May 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.