Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 79 epizoda - Predjene su granice kao i odlazak.

Sedamdeset deveta epizoda serije Tate 28.05.2020:Ozren i Petar su se upoznali i Petrovi utisci su posle toga sumnjicavost,jer on ne veruje da je Ozren stvarno Emin decko.Da bi utvrdio istinost zaposlio je Ozrena kao svog asistenta u advokatskoj kancelariji.Kod Gavre je stigla Gorica da bi saznala zbog cega Marko od banke ne moze da dobije potvrdu.Od Mione je Inspektor Radic zatrazio jos jednu sansu za razgovor.Dunja i Toma su definitivno presli granicu dok je Marku, Tijana saopstila da mora ponovo da ode.Cela 79 epizoda emituje se 28.maja 2020 na Prvoj televizji u 20h,epizodu mozete pogledati ovde.


Predlog knjige: Uspostavljanje obrazovnog sistema - povratak jezuita. - Ali važnije od svih drugih uticaja bilo je otvaranje obrazovanja Filipincima. 1852. godine, kraljevskim dekretom jezuiti su odobrili povratak na Filipine. Uslovi pod kojima su se vratili bili su da se moraju posvetiti isključivo misijama u nezauzetim poljima Mindanaoa i visokom obrazovanju Filipinaca. Javne škole - 1860. godine, O'Donnell, španski ministar rata i kolonija (Ultramar), osnovao je sistem primarnog javnog poučavanja. U svakom pueblo-u Ostrva trebalo je da bude osnovana osnovna škola za dečake i jedna za devojčice. U tim školama trebalo je da se podučavaju na španskom jeziku. Formirana je superiorna prosvetna komisija koju su činili guverner, nadbiskup i još sedam članova koje je dodao sam guverner. Sistem nije bio sekularni, jer je prevashodno bio posvećen učenju religiozne doktrine. Španski fratar, pueblo curate, bio je lokalni inspektor škola i praktično je vodio njihovo sprovođenje. To nije u potpunosti besplatan sistem, jer se za podučavanje tražilo sve osim najsiromašnije dece; niti je bio adekvatan sistem, jer je, čak i kada je najcjelovitiji, dostigao samo mali dio djece jedne župe, i to vrlo u velikoj mjeri od dobrostojećih porodica. Ipak, ovaj sistem, za ono što je postigao, zaslužuje veliku zaslugu.
Tate 79 epizoda - Predjene su granice kao i odlazak. Tate 79 epizoda - Predjene su granice kao i odlazak. Reviewed by gledajte on May 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.