Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 28.05.2020 Sandra Afrika o neprimerenim slikama.Jeziva ispovest Rade Manojlovic.Kaja Osotjic prica o ljubavi i da li je koristila muskarce.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovanim 28.maj 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati jezivu ispovest Rade Manojlovic i sta joj se desilo koju je ispricala u emisiji Premijera,kao i reakciju Sandre Afrike na slike nje i partnera koje su se pojavile u odredjenim medijima.Sandra Afrika je govorila da li je na slikama ona i partner i sta misli o svemu tome.U emisiji se govori i o alimentaciji Darka Lazica koji kako kazu u emisiji nije placao.Jelena Djokovic pokazala da zna dobro da igra tenis.Katarina Kaja Ostojic pricala o svojim ljubavima i o tome da li je kod muskaraca gledala korist,koje je izjavila i za emisiju Ekskluzivno,u istoj emisiji mozete pogledati i na koji nacin Cipka deli muziku jer spominje komercijalnu i socijalnu,bilo je reci i o muskarcima.Vojin Pavlovic otkriva tajnu dobrih odnosa sa Lunom, Kijom i Slobom.

Katarina Kaja Ostojic govori o tome da nije profitirala od muskaraca.


Cipka deli muziku na komercijalnu i socijalnu.


Vojin Pavlovic prica o dobroj saradnji sa Lunom,Kijom i Slobom.

Premijera cela emisija.


Predlog knjige: Pored crkve, manastira i tribunala, skoro svaki grad na Filipinima, koji je bio blizu španske vladavine, imao je i na javnoj placi zgrade zgrada javne škole za dečake i devojčice. U tim gradovima brojni Filipinci bili su naučeni da razgovaraju na španskom jeziku i bar na osnovama španskog obrazovanja. Ali ovaj sistem nije dao priliku za obrazovanje malom detetu skromnog ribara i mužara. Manila normalna škola. - Da bi pripremili filipinske učitelje da rade ovo osnovno podučavanje, dekretom iz 1863. osnovana je normalna škola Manila. U školi koja je bila zadužena za jezuite, ova škola je otvorena u januaru 1865. godine. Otprilike istog dana vlada je odredila jezuitsku „Ateneo opštinu“ za višu nastavu klasike i nauke koja bi trebala da sprovede studenta do stepena prvostupnika. umetnosti. Uticaj ovih institucija na razvoj Filipinaca bio je izvanredan. U ovom ili onom drugom obučavali su se gotovo svi mladići koji su poslednjih godina uzburkali Filipinace do širokih ambicija i zahteva. U isto vreme, odličan jezuitski opservatorij, koji je obavio tako važan posao u meteorologiji, osnovan je za Padre Faura.
Premijera/Ekskluzivno 28.05.2020 Sandra Afrika o neprimerenim slikama.Jeziva ispovest Rade Manojlovic.Kaja Osotjic prica o ljubavi i da li je koristila muskarce. Premijera/Ekskluzivno 28.05.2020 Sandra Afrika o neprimerenim slikama.Jeziva ispovest Rade Manojlovic.Kaja Osotjic prica o ljubavi i da li je koristila muskarce. Reviewed by gledajte on May 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.