Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 28.05.2020 Vladan Savic priprema od skoljki sahanaki,kako da se odbranimo od miseva,mrava ,smrdibuba,

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovanoj 28.maj 2020 godine na Prvoj televizji u 16:30h,mozete pogledati kako Vladan Savic - Ivan iz serije Igra sudbine koja se emituje i preko ovg sajta i koji je u seriji trenutno u losem stanju sprema hranu ali je pre toga pricao o seriji,svom liku,koje obaveze ima kao i to da je voditeljka Natasa koja je uvek a sada pogotovo,na njegovu pricu bila jako raspolozena i nasmejana.Posle price spremao je i Grcko jelo sahanaki od skoljki.Tamara Grujic zajedno sa cerkom u studiju,spremala je karamel kolac od sladoleda kao i prica o poslu koji radi a to je recepcionerka u hotelu.Nezaobilazan skec koji na zanimljiv nacin prezentuju Voditeljka Natasa i Marina, govorice o tome kako da se odbranimo od smrdibuba,miseva ,mrava i ostalih gamadi.

Vladan Savic sprema sahanaki od skoljki


Karamel kolac od sladoleda


Kako se odbraniti od raznih gamadi


Predlog knjige: Uticaj protivljenja braće. - Franjevci, kao najuticajniji protivnici Filipina, Filipinci su prirodno smatrani svojim najvećim neprijateljima, a antifarmatski duh se svakodnevno širio i pojačavao. Formirana je stranka koja je zahtevala da fratri napuste župe i da njihova mesta popune sekularni sveštenici, u skladu sa statutima Trentinskog saveta. Ovu zabavu vodio je rođeni sveštenik, dr Jose Jose Burgos. Filipinski pokret za reforme - Nakon pada republike u Španiji i obnove monarhije, administracija na Filipinima pokušala je da pojača porast liberalne misli; ali ove ideje su se izrodile i nije ih bilo moguće suzbiti. Filipinska stranka, ako je tako možemo nazvati, nastavila je da planira i radi na reformi. Numerali su ne samo krv filipinske krvi, već mnogi španskog porekla, rođeni na Filipinima. Ne postoje određeni dokazi da su u to vreme zagovarali nezavisnost ili da su njihova dela bila izdajnička; ali strah i mržnja koju su Španci osetili često su rezultirali progonstvom i kažnjavanjem poznatih zagovornika reforme.
Prakticna zena 28.05.2020 Vladan Savic priprema od skoljki sahanaki,kako da se odbranimo od miseva,mrava ,smrdibuba, Prakticna zena 28.05.2020 Vladan Savic priprema od skoljki sahanaki,kako da se odbranimo od miseva,mrava ,smrdibuba, Reviewed by gledajte on May 28, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.