Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 85 epizoda - Sa svima je na ratnoj nozi.

Osamdeset peta epizoda serije Igra sudbine 29.05.2020: Kod Alekse je dosla Una da bi mu pruzila podrsku zbog svega sto se desilo Ivanu.Umesto Alekse zatekla je Milu i Pancetu koje su joj pokazale da je nepozeljna.Ivana je u bolnici posetila i Ada kojoj je on nesto rekao i trazio da mu obeca da ce ispuniti a to je da pazi na Aleksu ako se njemu nesto desi.Cela epizoda 85 emituje se 29.maj.2020 godine na televiziji Prva u 21h.


Predlog knjige: Pobuna Cavite - 1872. godine dogodio se važan izbijanje poznat kao Cavite Revolt. Dve stotine domorodaca na arsenalu Cavite ustali su, ubili svoje oficire i uzvikivali „Smrt Španiji!“ Imali su kolege-zaverenike među trupama u Manili, ali zbog grešaka u njihovim planovima, oni nisu uspeli da se podignu sa njima i pobuna je lako suzbijena. Odmah je usledilo hapšenje velikog broja Filipinaca koji su bili uočljivi u vreme La Torrea i koji su bili zagovornici reforme. Ovaj broj je uključivao troje sveštenika, oca Burgosa, Zamora i Gomeza, pored don Antonija Regidora, don Joakuina Pardo de Tavera, don Pedra Carilla i druge. Ratni savet osudio je na smrt četrdeset i jednog učesnika pobune u Cavitu, a oni su streljani ujutro 27. januara 1872. godine na Bagumbaianovom polju. 6. februara, ratni savet osudio je na smrt još jedanaest vojnika artiljerijskog puka, ali ovu kaznu je guverner prebacio na doživotni zatvor. Dana 15. februara, isti ratni savet osudio je na smrt grorote, sveštenike Burgos, Zamora, Gomez i zemljaka, Saldua; a ova kazna izvršena je 17. jula ujutro. Širenje tajnih organizacija - masonerija - Novo tlo straha sada je pronađeno u širenju tajnih organizacija, koje su proglašene slobodnim zidarima. Ovo je veoma drevna institucija koja u protestantskim zemljama poput Engleske i Amerike ima veoma veliko članstvo, a u tim zemljama njeni ciljevi su u potpunosti respektabilni. Nikada ni na koji način nije povezan sa sedijom ili drugim nedostojnim pokretima. Njegove usluge su, u stvari, veroispovećnog karaktera i poseduju lep i istančan hrišćanski ritual; ali u latino zemljama se masoni terete za političke spletke i podsticanje nevernika, što je rezultiralo svešteničkim suprotstavljanjem redu gde god se nađe. Prva masonska loža na Filipinima osnovana je oko 1861. godine i u potpunosti su je činili Španci. Nasledili su ga drugi koji imaju članstvo u Filipincima, a čini se da je na ovaj ili onaj način inspirisao mnoge tajne organizacije.
Igra sudbine 85 epizoda - Sa svima je na ratnoj nozi. Igra sudbine 85 epizoda - Sa svima je na ratnoj nozi. Reviewed by gledajte on May 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.