Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 80 epizoda - Poljubac je pao ali osecanja jos nisu jasna.

Osamdeseta epizoda serije Tate 29.05.2020: Od Ive je Lola zatrazila da joj sa sajta za upoznavanje obrise profil.Posle poljubca koji se desio ne zna se ko se vise posle toga zbunio,da li Toma ili Dunja,jer ne znaju sta osecaju jedno prema drugom.Konacno je dosao i taj dana a to je dan premijere,Marko ce konacno pokazati svoje glumacko umece ali kada mu Gorica zbog svega toga pozeli srecu on vise nece toliko biti srecan.Peki je zaglavio kod domaceg i ne ide pa ne ide potrebna mu je necija pomoc,Vlado takodje isto nema pojma a Miona je nedostupna,ustvari ona je na "vaznom" sastanku sa inspektorom Radicem.Cela epizoda 80 emituje se 29.maja 2020 godine na televiziji Prva u 20:10h,epizodu mozete pogledati ovde.
Predlog knjige: „Filipina Lige“ i dr. Rizal. Veliki broj Filipinaca sada je radio, ako ne i za nezavisnost, bar za proterivanje braće; i dok je ovaj osećaj trebalo da ispuni državotvorna i liberalna politika reformi, vlada je konstantno pribegavala merama represije, koje su pomalo menjale pokret za reformaciju u revoluciju. Godine 1887. „Ligu Filipinu“ formirali su brojni mlađi filipinski patrioti, među kojima je bio šef Jose Jose Rizal i Mercado. Rizal je svojim darovima, plemenitim karakterom i tužnom sudbinom zauzeo vrhunsko mesto u srcima Filipinaca i u istoriji Ostrva. Rođen je 1861. godine u Calambi, u zalivu Laguna de, pa je još kao dete pogodio tugu zbog sećanja na događaje 1872. godine i zaostala i nesrećna stanja svojih sunarodnika. Obrazovali su ga jezuiti u opštini Ateneo u Manili, a porodici koja ima sredstva, omogućeno mu je da studira u Španiji, gde je stekao zvanje medicine, a kasnije da putuje i studira u Francuskoj, Engleskoj i Nemačkoj. Upravo u ovoj poslednjoj zemlji on je producirao svoj prvi roman, Noli Me Tangere. Bio je saradnik filipinskog rada objavljenog u Španiji, „La Solidaridad“, i, kako bi dodatno približio uslove i potrebe svoje zemlje, napisao je ovaj roman koji se bavi životom Tagalog kao u njegovom starom domu Laguna de Bej i grad Manila. Kasnije je objavio nastavak El Filibusterismo, u kojem još hrabro i značajnije izlaže svoje ideje za reformu.
Tate 80 epizoda - Poljubac je pao ali osecanja jos nisu jasna. Tate 80 epizoda - Poljubac je pao ali osecanja jos nisu jasna. Reviewed by gledajte on May 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.