Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 29.05.2020 Kristijan Golubovic spomenuo Anu Korac.Snimak hapsenja Tijane Ajfon.Katarina Grujic prica o luksuznim stvarima.

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 29.maj 2020 godine na Pink televiziji,mozete pogledati snimak hapsenja Tijane Ajfon u Bjeljini,razloge mozete videti u emisiji.Aca Zivanovic objasnjava da mu supruga pise pesme.Katarina Grujic prica o luksuznim stvarima koje su prikazane i u emisiji Ekskluzivno u istoj emisiji Kristijan Golubovic spominje Anu Korac kao i najava obracuna na Uscu,Natase Bekvalac i Ane Nikolic.


Obracun na Uscu Ane Nikolic i Natase Bekvalac

Katarina Grujic spominje luksuzne stvari

Kristijan Golubovic spominje Anu korac

Premijera cela emisije
Predlog knjige: Njegov rad učinio mu je mnoge neprijatelje, a po povratku u Manilu našao se u opasnosti i morao je da ode. Ponovo se vratio 1893. godine i odmah je uhapšen i osuđen na deportaciju u Dapitan, Mindanao. Ovde je mirno ostao nekoliko godina u praksi svoje profesije. Katipunan. - U međuvremenu, ideje koje su agitirali bogati i obrazovani Filipinci probijali su se do siromašnih i skromnih klasa. Sad su ih delili seljak i ribar. Naročito u onim provincijama u kojima su verski redovi posedovali imanja i uzimali kao zakup deo useva stanara, rasla je mržnja i neprijateljstvo prema fratrima. „Liga Filipina“ bila je sastavljena od kultiviranih i umerenih muškaraca, koji iako su se zalagali za reforme nisu bili skloni radikalnim krajnostima, niti da svoje ciljeve postižu nasilnim sredstvima.
Premijera/Ekskluzivno 29.05.2020 Kristijan Golubovic spomenuo Anu Korac.Snimak hapsenja Tijane Ajfon.Katarina Grujic prica o luksuznim stvarima. Premijera/Ekskluzivno 29.05.2020 Kristijan Golubovic spomenuo Anu Korac.Snimak hapsenja Tijane Ajfon.Katarina Grujic prica o luksuznim stvarima. Reviewed by gledajte on May 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.