Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 29.05.2020 Aleksandar Sreckovic Kubura pripremio musaku slaninicom i karfiolom.Putovanja - Juzna i Centralna Srbije..

U danasnjoj emisiji Prakticna zena koja je emitovana 29. maj 2020 na Prvoj televizji,pricao je i spremao u emisiji glumac Aleksandar Sreckovic Kubura,kako ga je voditeljka Natasa najavila kao partnera i bivseg kolegu posle cega su se bas "izljubili" jer su se zazeleli jedno drugog i koji je pricao o nastavku snimanja serije Preziveti Beograd kao i o tome kako je proveo u karantinu.Pricao je i kada bi glumio i za dzabe i iz kog razloga.Voditeljka se u toku njegove price od srca ismejala kada je pricao o distanciranju i redovima.Spremao je musaku sa slaninicom i karfiolom.U nastaku potovanja po Srbiji,ovog puta je prezentovana Centralna i Juzna Srbija.Aleksandar Sreckovic Kubura sprema musaku sa karfiolom i slaninicom.Putovanja po Srbiji - Centralna i Juzna Srbija.Predlog knjige: Ali tamo je odrastao i postepeno se širio, sve dok nije imao svoje ogranke i članove u svim pokrajinama koje okružuju Manilu, tajno udruženje sastavljeno uglavnom od neobrazovane klase, čiji je cilj bila nezavisnost Španije, i čiji su članovi, malo gubeći, bili voljan da rizikuje sve. Ovo je društvo koje je od tada postalo poznato pod imenom "Katipunan". Ovo tajno udruženje organizovano je u Kavitu oko 1892. Njen predsednik i osnivač bio je Andres Bonifacio. Njeni su ciljevi bili iskreno da proteraju fratre i, ako je moguće, da unište špansku vladu. Pobuna 1896. - Opšti napad i pokolj Španaca planiran je za 20. avgust 1896. Zaplet je otkrio sveštenik Binonda, Padre Gil, koji je za kretanje saznao preko supruge jednog od zaverenika, i za nekoliko sati vlada je uhvatila nekoliko stotina osoba koje su trebalo da budu umešane. U hapšenjima su učestvovali mnogi bogati i ugledni Filipinci, a na kraju nekoliko sedmica u španskim zatvorima je bilo preko pet hiljada osumnjičenih. Preko hiljadu njih gotovo odmah je protjerano u daleke španske zatvore - Fernando Po na zapadnoj obali Afrike i tvrđavu Ceuta na Mediteranu. U međuvremenu, Katipunan je organizovao svoje snage za borbu. 26. avgusta, hiljadu pobunjenika napalo je Kalookan, a četiri dana kasnije vodila se bitka za San Huan del Monte. U ovoj poslednjoj borbi pobunjenici su pretrpeli veliki gubitak, njihov vođa Valenzuela je zarobljen i sa tri pratioca je pucao na Campo de Bagumbaian. Međutim, uspon se nastavio, a pokrajine Pampanga, Bulacan i Nueva Ecija ubrzo su se potpuno pobunile. Centar pobune, međutim, pokazao se Cavite, ova provincija je skoro odmah očišćena od Španaca, osim dugog grla zemlje u kome se nalazio grad Cavite i zaštićena flota. Ovde su pobunjenici primili neku organizaciju pod mladićem, koji je bio istaknut u Katipunanu - Emilio Aguinaldo.
Prakticna zena 29.05.2020 Aleksandar Sreckovic Kubura pripremio musaku slaninicom i karfiolom.Putovanja - Juzna i Centralna Srbije.. Prakticna zena 29.05.2020 Aleksandar Sreckovic Kubura pripremio musaku slaninicom i karfiolom.Putovanja - Juzna i Centralna Srbije.. Reviewed by gledajte on May 29, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.