Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 11.05.2020 Sandra Obradovic pustena i snimci sa muzem.Matea Milosavljevic"Sofija" dala odgovor ko joj se vise dopada.

U danasnjoj emisiji Ekskluzivno i Premijera emitovane 11.maja 2020 godine na Pink televizji,prikazno je u emisiji Ekskluzivno ko se "Sofiji" - Matei Milosavljevic vise dopada.Da li Vuk Kostic ili Milos Bikovic ona je odgovorila Slaven Doslo.Prikazana je i Sandra Obradovic koja nije bila u redovnom stanju kada je snimljena i kako kazu pustena je sa treznjenja.Nove pesme Sase Kovacevica i Anastasije Raznatovic imaju velik broj na YT za kratko vreme.
Sofija Obradovic snimci

"Sofija" izabrala ko joj se dopada

Pesme Sase Kovacevica i Anastasije Raznatovic

Predlog knjige: Holanđani su bili prezadovoljni. Verovatno je njihov broj bio mali. Relacion navodi da su imali četrnaest galona, ali u ostalim računima je taj broj deset, a tri su plovila Španci uništili ili uzeli. Jedan od njih, prelepi brod, "Sunce Holandije", je spaljen. Ta je borba poznata i kao bitka kod Plaia Honde. Još jedan angažman dogodio se u istim vodama Corregidor-a, kasno 1624. godine, kada je holandska flota bila odvezena bez ozbiljnih gubitaka na bilo koju stranu. Holanđani hvataju kineske smeće i galeone. Ali tokom godina u kojima prolaze flote Olandera neprekidno su pristizale, kako putem rta Dobre nade, tako i Magellanskim tjesnacima. Oni koji su naišli preko Tihog okeana gotovo neprekidno su krstarili tjeskom San Bernadino, osiguravajući im sve svježe odredbe nakon dugog putovanja. Nagrade koje su napravili od kineskih plovila, prolazeći Corregidor za Manilu, daju nam predstavu koliko su se Španci na Filipinima oslanjali na Kinu u svojoj hrani. Bezvrijedne smeće ili „šampanjani“ neprestano su prolazili Koridordom, natovaren pilićima, svinjama, pirinčem, šećerom i drugim sastojcima.
Premijera/Ekskluzivno 11.05.2020 Sandra Obradovic pustena i snimci sa muzem.Matea Milosavljevic"Sofija" dala odgovor ko joj se vise dopada. Premijera/Ekskluzivno 11.05.2020 Sandra Obradovic pustena i snimci sa muzem.Matea Milosavljevic"Sofija" dala odgovor ko joj se vise dopada. Reviewed by gledajte on May 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.