Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Sta je istina oko 5G nreze i korone virusa?

U jutarnjem programu televizji Prva jutro emitovane 11.maja 2020 godine govorilo se o tome sta je i da li se moze znati istina oko 5G mreze i korona virusa.Obe teme donose mnoga pitanja koja obuzimaju citav svet.Govorilo se o tome da li je moguce da ima povezanosti izmedju 5G mreze i korona virusa.Da li je sada i nova opasnost vakcina ili nije opasnost.O tome i o mnogim stvarima govorili su profesori Branko Kovačevic i Nada Kostic.

Predlog knjige: Meksičke galerije su često uništavale ili hvatale ove vreve flote Holanđana, a neko vreme je ruta kroz tjesnac San Bernadino morala biti napuštena, a galeni su preko rta Engano došli do Manile ili ponekad sleteli u Cagaian, i više puta odlazeći na obalu na pacifičku stranu ostrva, na Binangonan de Lampon. Holanđani u Formozi. - Holanđani su takođe uložili opetovane napore da iz Portugalije izbace njeno naselje i trgovinu u Kini. Već 1557. godine Portugalci su osnovali naselje na ostrvu Makao, jednom od ovih brojnih otočića koji ispunjavaju ušće rijeke Kantona. Ovo je najstarije evropsko naselje u Kini i Portugalci su ga držali neprekidno sve do današnjeg dana, kada ostaje gotovo poslednji trag nekada moćne portugalske imperije Istoka. Holanđani su ga mnogo želeli zbog njegove važnosti u trgovini sa Kantonom i Fukienom. 1622. flota s Jave dovela je opsadu do Makaa i, odbijena, otplovio je do ostrva Pescadores, gde su izgradili utvrdu i osnovali poštu, što je pretilo portugalskoj trgovini s Japanom i trgovini Manile sa Amoi. Dve godine kasnije, na zahtev kineske vlade, Holanđani su preselili svoje naselje u Formozu, gde su razbili španske misijske stanice i ostrvo zadržali u uspehu trideset pet godina. Dakle, tokom veka, ove evropske sile su maltretirale i silovale jedna drugu, ali niko od njih nije bio dovoljno jak da istisne ostale sa Istoka.
Sta je istina oko 5G nreze i korone virusa? Sta je istina oko 5G nreze i korone virusa? Reviewed by gledajte on May 11, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.