Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 69 epizoda - Na pomolu je okrsaj.

Sezdeset deveta epizoda serije Tate 12.05.2020:U toku je uveliko spremanje za susret Lole i Radojice.Posle susreta Mione i inspektora Radica,Miona je jos pod utiskom svega sto se desilo.Tvrdi je u okrsaju sa Markom i pitanje je ko ce iz svega toga izaci kao pobednik a ko kao porazeni.Cela epizoda 69 emituje se veceras na Prvoj televizji u 20h.

Predlog knjige: Portugalske kolonije. - 1640. godine kraljevina Portugala oslobodila se dominacije Španije. Istim udarcem Španija je izgubila velike kolonijalne posjede koji su joj došli privrženošću Portugalaca. „Sva mesta,“ kaže Zuniga, „koja su Portugalci imali u Indijama, odvojila su se od krune Kastilje i priznala ih za kralja, don Juan of Portugal.“ „Iste godine“, dodaje on, „Holanđani su zauzeli Malaku.“ 6 Moros - porast Moro Piratstva - Tokom svih ovih godina naleti Morosa iz Maguindanaa i Jolo nikada nisu prestali. Njihova piraterija bila je gotovo neprekidna. Nije bilo obezbeđenja; crkve su bile opljačkane, sveštenici ubijani, ljudi rođeni zbog otkupnine ili u ropstvo. Očigledno je da se ovo gusarstvo moglo sresti jedino uništenjem na izvoru. Odbrambene utvrde i zaštitne flote nisu bile posledica, ako se uporedi sa potrebom da se Moro pokori u njegovim jazbinama. 1628. i 1630. godine upućene su kaznene ekspedicije protiv Jola, Basilana i Mindanaoa, koji su Moros protjerali iz svojih utvrda, spaljivali njihove gradove i sekli im lukove drveta kakao-oraha. Moro, a 1635. vlada je odlučila nakon promene politike i uspostavljanja predsedništva u Zamboangi.
Tate 69 epizoda - Na pomolu je okrsaj. Tate 69 epizoda - Na pomolu je okrsaj. Reviewed by gledajte on May 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.