Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 12.05.2020 Prikazan sokantan status Anastasije Raznatovic.Ceca Raznatovic - ispovest zbog hapsenja,pritvora i uperenih cevi u decu.Ana Nikolic u poznatom americkom casopisu.Mia Borisavljevic prica o vencanju.

Danasnje emisije Ekskluzivno i Premijera emitovane 12.maja 2020 godine na Pink televizji,prikazana je ispovest u emisiji Hit Tvit Svetlane Cece Raznatovic zbog cega joj nije tesko pala samoizolacija kao i to kako je dozivela hapsenja pritvore i uperene cevi u decu koji su se desavali tokom raznih akcija kako ona kaze tokom prethodnih vlasti.Mia Borisavlejvic izjavila da joj je kao i Bojanu najbitnije crkveno vencanje.U emisiji Premijera,Veljko Raznatovic objavio snimak svog sina i napisao zanimljiv tekst na snimku.Sasa Kovacevic izdao pesmu na spanskom jeziku.Ana Nikolic pricala o tome koliko je radila na tome da bude na naslovnoj stranici popularnog magazina.

Ceca govorila o stvarima zbog kojih joj nije tesko pala samoizolacija

Mia Borisavljevic i Bojan vise zele crkveno vencanje

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Osnivanje španske pošte u Zamboangi - Ovo nas dovodi do nove faze u Moro ratovima. Guverner Juan Cerezo de Salamanca odlučan je nakon osvajanja i okupacije Mindanaoa i Jola. Poduzimajući ovaj korak, Salamanka je, kao i Corcuera, koja ga je naslijedila, djelovala pod utjecajem jezuita. Njihove misije u Boholu i severnom Mindanau učinile su ih ambicioznim da rezervišu za ministarstva svog društva sve zemlje koje su osvojene i okupirane, južno od Bisaja. Jezuiti su bili misionari na Ternatu i Siau i gde god su u Molukama i Celebes Španci i Portugalci uspostavili svoju vlast. Jezuiti su pratili ekspediciju Rodrigueza de Figueroa 1595. godine, i od tog datuma nikada nisu prestali da traže vladu za vojnu okupaciju ovih ostrva i za sopstveni povratak, kao misionare ovih regiona. Jezuiti su bili sjajni i sposobni administratori. Za muškarce njihove ambicije Mindanao je sa svojim bogatim tlom, atraktivnom produkcijom i relativno brojnim stanovništvom bio najzanimljivije polje za uspostavljanje takve teokratske zajednice kao što su jezuiti stvorili i upravljali u Americi. S druge strane, okupaciji Zamboange žestoko su se suprotstavili ostali religijski redovi; ali jezuiti, ikada izvanredni svojim usponom u državnim poslovima, uspeli su da izvrše osnivanje Zamboange, iako nisu mogli da spreče njegovo napuštanje četvrt veka kasnije.
Premijera/Ekskluzivno 12.05.2020 Prikazan sokantan status Anastasije Raznatovic.Ceca Raznatovic - ispovest zbog hapsenja,pritvora i uperenih cevi u decu.Ana Nikolic u poznatom americkom casopisu.Mia Borisavljevic prica o vencanju. Premijera/Ekskluzivno 12.05.2020 Prikazan sokantan status Anastasije Raznatovic.Ceca Raznatovic - ispovest zbog hapsenja,pritvora i uperenih cevi u decu.Ana Nikolic u poznatom americkom casopisu.Mia Borisavljevic prica o vencanju. Reviewed by gledajte on May 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.