Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tema o coveku koji je poredvideo mogucu pandemiju jos 2015 godine.Dr. Predrag Kon zabrinut i spominje obavezno nosenje maski.Klinicki/Hronicni umor nije naivna bolest i koji su simtomi.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom na Prvoj televizji 12.maja 2020 godine teme su bile i dalje najvise o korona virusu.Gostovali su u emisiji doktori i izmedju ostalih doktor Predrag Kon koji je izjavio da je zabrinut,jer se ne postuju dovoljno mere i spominje obaveznog nosenja maski jer se ne postuju te merekao sto je distanca od 2 metra i ima javnih okupljanja.On smatra da ce posledice javnog okupljanja biti vidljive za 7 do 10 dana.
Dr Dragoslav Popovic, konsultant Svetske banke i Unicefa,govorio je o vakcinaciji i pricama o coveku koji je spominjao pandemiju jos 2015 godine,Bil Gejtsu coveku koji je izjavio da se nada da ce vakcina poceti da se proizvodi u februaru 2021.
Prof.dr.Branislav Milovanovic,objasnio je koliko je opasan klinicki ili hronicni umor koji se danas obelezava u svetu.Koji su simptomi i koliko je ta bolest opasna u danasnje vreme.
Covek koji je predvideo pandemiju

Dr.Predrag Kon izjavio da smatra da bi trebalo uvesti obavezno nosenje maski

Hronicni/klinicki umor koliko je opasan i koji su simtomi

Predlog knjige: Izgradnja tvrđava - Prezidio je osnovan 1635. godine, sila pod Don Juan de Chavesom. Njegova vojska sastojala se od tristo Španaca i hiljadu Bisaja. Kraj poluostrva progutali su stanovnici Moroa i njihovi gradovi uništeni vatrom. U junu su temelji kamene utvrde postavljeni pod vođstvom jezuita, oca Vere, za kojeg se opisuje da ima iskustva u vojnom inženjerstvu i arhitekturi. Da bi se novo mesto snabdelo vodom, sa reke Tumaga, na udaljenosti od šest ili sedam kilometara, izgrađen je kanal, koji je doveo obilnu struju do samih zidina tvrđave. Prednost ili neuspeh ove skupe tvrđave veoma je teško odrediti. Njegova sadnja bila je partizanska mera i uvek je bila izložena partizanskim hvalospevima i partizanskoj krivici. Ponekad se činilo da je to proverio Moros, a ponekad je izgledalo samo da ih pobudi na novi gnev i agresiju. Iste godine kada je uspostavljeno Zamboanga, Hortado de Corcuera postao je guverner Filipina. Bio je pod velikim uticajem jezuita i potvrdio je njihovu osvajačku politiku.
Tema o coveku koji je poredvideo mogucu pandemiju jos 2015 godine.Dr. Predrag Kon zabrinut i spominje obavezno nosenje maski.Klinicki/Hronicni umor nije naivna bolest i koji su simtomi. Tema o coveku koji je poredvideo mogucu pandemiju jos 2015 godine.Dr. Predrag Kon zabrinut i spominje obavezno nosenje maski.Klinicki/Hronicni umor nije naivna bolest i koji su simtomi. Reviewed by gledajte on May 12, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.