Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 19.05.2020 Bikovic naglo prekinuo intervju zbog Dare Bubamare i pitanja o Juznom vetru 2 i njenoj ulozi.Rada Manojlovic izjavila koju je imala ponudu.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premiejra emitovane 19.maja 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati sta Marina Viskovic u izjavi za emisiju Premijera misli o ljubavi,komentarima na njen izgled,o tome sto sve drzi pod kontrolom na poslu i ostalo.Rada Manojlovic izjavila koju je ponudu dobila.Za emisiju Ekskluzivno izjavu je dao glumac Milos Bikovic koji je odgovarao na pitanja za Juzni vetar 2 ali je prekinuo razgovor posle pitanja da li ce Dara Bubamara imati ulogu u Juznom vetru 2.Jovanu Miskovic kako ona kaze,Antonina pita kada ce na svet stici njena sestra.
Milos Bikovic prekinuo intervju posle pitanja o ulozi Dare Bubamare u Juznom vetru 2

Jovana Miskovic izjavila sta je pita Antoneta

Premijera cela emisija

Predlog knjige: Ekspedicija je uplovila sa sultanom na brodu i otišla do Zamboange, ali nije postigla ništa. Ovde je ponašanje sultana poslužilo da potvrdi sumnje Španaca u iskrenost njegovog prijateljstva. Uhapšen je i vraćen u Manilu i zatvoren u tvrđavu Santiago. Uz različit tretman ostao je u rukama Španaca sve do 1763. godine, kada su ga u Jolo vratili Englezi. Veliki porast moro piratstva - 1754. godina je, kako se navodi, bila najkrvavija u istoriji morovog piratstva. Nijedan deo Bisaja ove godine nije izbegao pustoš, dok su Kamarinci, Batange i Albaji patili podjednako kao i ostali. Ponašanje gusara bilo je više nego obično okrutno. Svećenici su ubijeni, gradovi potpuno uništeni, a hiljade zarobljenika odvedeno je na jug u ropstvo Moro. Stanje Ostrva krajem ove godine verovatno je bilo najstrašnije u njihovoj istoriji. Reforme pod generalom Arandijom - Demoralizaciju i bijedu kojom je Ondondova vladavina bila zatvorena donekle je ublažila sposobna vlada Arandije, koja ga je naslijedila. Arandia je bio jedan od retkih ljudi talenata, energije i integriteta koji su tokom dva veka bili na čelu poslova na ovim ostrvima. Reformirao je silno neorganizovanu vojnu silu, uspostavljajući ono što je bilo poznato kao "kraljevska pukovnija", a sačinjavali su ga meksički vojnici. Takođe je formirao korpus artiljeraca sastavljen od Filipinaca. To su bile redovne trupe, koje su od Arandije dobijale dovoljnu platu da im omoguće da žive dostojno i vole vojsku.
Premijera/Ekskluzivno 19.05.2020 Bikovic naglo prekinuo intervju zbog Dare Bubamare i pitanja o Juznom vetru 2 i njenoj ulozi.Rada Manojlovic izjavila koju je imala ponudu. Premijera/Ekskluzivno 19.05.2020 Bikovic naglo prekinuo intervju zbog Dare Bubamare i pitanja o Juznom vetru 2 i njenoj ulozi.Rada Manojlovic izjavila koju je imala ponudu. Reviewed by gledajte on May 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.