Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Prakticna zena 19.05.2020 Koliko su zdrave grickalice?Kokos tortica.Paprikas iz rerne.

U danasnjoj emisiji Prakticna zena emitovana 19.maja 2020 godine na Prvoj televiziji svakog radnog dana u 16:30h,mozete pogledati koje savete nam daje nutricionistkinj Borjana Depalo,oko toga koliko kalorija grickalica i ostalih namirnica je zdravo,jer nije svaki organizam isti i nekome je dovoljno 100 kalorija grickalica,za nekoga je to previse a za nekoga premalo.Voditeljka Natasa je sacekala Sandru koja je dosla pod punom opremom u studijo i posle dezinfekcije na Natasin nacin pocelo je zajednicko spremanje paprikasa iz rerne.Nina Novakovic iz Gornjeg Milanovca koja je prvi put u emisiji spremala je kokos torticu.
Saveti o tome koliko su zdrave grickalice.

Spremanje kokos tortice

Paprikas iz rerne

Predlog knjige: Reformisao je arsenal u Caviteu i, uprkos protivljenju na svim stranama, učinio nešto da uloži efikasnost i poštenje u vladu. Na čelo naoružanja koje je bilo upućeno protiv Morosa je postavio isusovačkog sveštenika, oca Ducosa. Sposoban oficir je takođe poslat da komanduje presidiom u Zamboangi, i dok Morovo piratstvo nije zaustavljeno, gusari su odmakli teškim odmazdama. Najpopularniji akt vlade Arandije bio je proterivanje Kineza iz provincija, a velikim delom iz grada. Čini se da su tada imali u rukama, možda čak i više nego sada, trgovinu ili malu trgovinu između Manile i provincijskih gradova. Da bi preuzela ovu trgovinu, Arandia je osnovala komercijalnu kompaniju Španaca i mestizosa, koja je trajala samo godinu dana. Kristijaniziranim Kinezima bilo je dozvoljeno da ostanu pod licencom, a za one koji imaju prodavnice u Manili Arandiji osnovali su Alkaceriju iz San Fernanda. Sastojao se od velikog trga prodavnica izgrađenog oko otvorenog enterijera. Stajao je u Binondu, na sadašnjem gradu Calle de San Fernando, u još uvek naseljenoj kineskoj četvrti.
Prakticna zena 19.05.2020 Koliko su zdrave grickalice?Kokos tortica.Paprikas iz rerne. Prakticna zena 19.05.2020 Koliko su zdrave grickalice?Kokos tortica.Paprikas iz rerne. Reviewed by gledajte on May 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.