Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Ami G Show 19.05.2020 Ekipa serije Juzni vetar i sta ce se desavati.

U najnovijoj emisiji Amidzi sou koja se emituje 19.maja 2020 godine na televizji Pink u 22.3h kao i cela emisija preko ovog sajta,gosti su ekipa serije Juzni vetar koji su pricali sta se sve desavalo iza kamera,anegdotama sa snimanja kao i sta ce se sve desavati u novim epizodama serije Juzni vetar.U emisiji su o svemu tome pricali:Jovana Nikolic, Tamara Krcunovic,Jovana Stojiljkovic,Milos Avramovic,Miodrag Radonjic, Milos Bikovic,pored price u studiju ce napraviti dobru atmosferu i Jovana Nikolic.Sacuvajte ili podelite ovaj link da bi lakse nasli,jer ce umesto najave na ovom istom mestu biti postavljena cela emisija.

Predlog knjige: Nova filozofija osamnaestog veka - Sredina osamnaestog veka u Evropi bilo je vreme kada su ideje bile uveliko liberalizovane. Filozofija je postala aktuelna koja je ispovedala da svoj autoritet traži ne crkvama ili naslednim običajima i privilegijama, već Božjim zakonima onako kako su otkriveni u prirodnom svetu. Muškarci su učili da ako možemo samo slediti prirodu ne možemo pogrešiti. „Prirodni zakon“ postao je osnova za veliku političku i društvenu raspravu i teorijski temelj mnogih socijalnih prava. Divljački, neupravljan čovek mnogi evropski filozofi i pisci trebalo je da žive slobodnijim, zdravijim i prirodnijim životom od čoveka koji je vezan konvencijama društva i zakonima države. Većina ovog rezonovanja za koje sada znamo da su naučno neistinite. Divljak i pustinja u stvari nisu vrste ljudske sreće i slobode. Idealan život za čoveka postoji samo u upravljanom društvu, gde postoji red i zaštita i gde takođe treba da postoji sloboda mogućnosti. Ali ljudima osamnaestog veka, a posebno učenjacima Francuske, gde je vlada bila monarhična i opresivna i gde je narod strašno opterećen aristokracijom, ovo učenje je pozdravljeno kao novo evanđelje. Niti je bila lišena velikih i plemenitih ideja - ideja koje su, izvedene na konzervativan način, mogle da poboljšaju društvo. Upravo iz te filozofije i revolucije koja je uspela svet je dobio moderne ideje o slobodi, jednakosti, bratstvu i demokratiji. Ove ideje, radeći svoj posao u Americi i Evropi, danas su ovde na delu na Filipinima. Ostaje da se vidi da li se društvo može obnoviti na ovim principima i hoće li se Azija pod njihovim uticajem reformisati.
Ami G Show 19.05.2020 Ekipa serije Juzni vetar i sta ce se desavati. Ami G Show 19.05.2020 Ekipa serije Juzni vetar i sta ce se desavati. Reviewed by gledajte on May 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.