Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 79 epizoda - Zatekla ih je na delu.

Sedamdeset deveta epizoda serije Igra sudbine 20.05.2020:Luka je skroz zaboravio na Milin rodjendan i zbog toga je resio da je izvede u Biznis klub da bi se iskupio zbog toga.Ali u klubu mu nece biti bas najprijatnije jer Matija je isplanirao da u klub stigne i Sofija sa nepoznatim mladicem i ponasanjem koje nije bas prikladno vec previse slobodno za takvu vrstu kluba,zbog svega toga Luka ce biti vrlo uznemiren i ljubomoran.Matija je jos osmislio planova i za Milu,koja odlazi u stan i zatice Sofiju i Luku zajedno na krevetu.Cela epizoda 79 emituje se veceras 20.maja 2020 godine na televiziji Prva u 21h.
zateceni na delu video

Predlog knjige: Kolonijalni sukobi velikih evropskih zemalja. Tokom druge polovine osamnaestog veka kulminirala je duga borba za kolonijalno carstvo između evropskih država koju smo pratili. Videli smo kako su kolonijalno osvajanje započeli Portugalci, koje su vrlo brzo pratili Španci, i kako su te dve velike latinske sile pokušale da isključe ostale evropske narode iz bogatog Dalekog Istoka i velikog Novog sveta koji su otkrili. Videli smo kako ovaj pokušaj nije uspeo, kako su se Holanđani i Englezi provalili u ovu gigantsku rezervatu, otjerali španske flote iz mora, despolirali i uzeli ovu veliku imperiju gotovo sve što bi želeli. Holanđani i Englezi tada su se međusobno borili. Englezi su isključili Holanđane iz Severne Amerike, uhvatili su njihovu čuvenu koloniju Nev Amsterdam, sada Nev Iork, i uklopili je (1674) u druge američke kolonije, koje su kasnije postale Sjedinjene Američke Države. Ali u Istočnoj Indiji Holanđani su zadržali svoju trgovinu i moć, postepeno se šireći od ostrva do ostrva, sve dok nisu stekli - ono što još uvek poseduju - gotovo potpuni monopol proizvodnje začina. Rat između Engleske i Francuske. - U Indiji je Engleska u osamnaestom veku osvojila velika imanja i postavila temelj za gotovo potpunu [233] pokoravanje ovog istočnog carstva. Ovde je, ali još više nego u Americi, Engleska naišla na kraljevskog i sjajnog antagonista u monarhu Francuske. Francusko istraživanje u Severnoj Americi dalo je Francuskoj tvrdnje o dva velika rečna sistema Sv. Lovre i Misisipiju, poslednjem daleko najvećem i najbogatijem regionu umjerene zone. Tako su, tokom većeg dela ovog osamnaestog veka, Engleska i Francuska bile umešane u ratove koji su za svoje nagrade imali posedovanje kontinenta Severna Amerika i velikog poluostrva Indije. Ovaj sukob je dostigao vrhunac između 1756. i 1763. godine. Obje države su izlagale svu snagu. Francuska je pozvala na svoju podršku one zemlje čije su vladajuće porodice krvlju spojene s njom, pa je na taj način Španija bila uvučena u borbu. Monarhi i Francuske i Španije pripadali su velikoj kući Bourbona. Između Engleske i Španije objavljen je rat 1761. Španija je bila potpuno nepodobna za borbu. Nije mogla nanijeti nikakvu ozljedu Engleskoj i jednostavno ležati nemoćna i bespomoćna da se osveti, dok su engleske flote iste godine zauzele Havanu na zapadu i Manilu na istoku.
Igra sudbine 79 epizoda - Zatekla ih je na delu. Igra sudbine 79 epizoda - Zatekla ih je na delu. Reviewed by gledajte on May 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.