Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 74 epizoda - Da li ce mu dati spisak ili ne.

Sedamdeset cetvrta epizoda serije Tate 20.05.2020:Janja je predlozila Dunji da se udruzi sa njom i Tomom ali je to Dunja odbila.Vlado je resio da upozna trenera na casovima saha,kada bude vodio Fikija na casove.Od Petra je Marko zatrazio pomalo cudan spisak,to je spisak svih zena sa kojima je spavao.Za Janju i Tomu se priprema iznenadjenje,koje sve to planira Ruza.Lola zeli da bude sama u stanu sa Vlatkom koji je guru.Ima plan kako da to sve izvede i da uziva sa svojim guru majstorom.Cela epizoda 74 emituje se veceras 20.maja 2020 godine na Prvoj televizji u 20h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: Engleska pobeda nad Francuzima u Indiji i Americi. - Englesku vlast u Indiji predstavljao je tokom ovih godina najveći i najupečatljiviji lik u kolonijalnoj istoriji Engleske - Lord Clive. Za njega je zaslužan poraz Francuske u Indiji, oduzimanje njenog vlasništva i osnivanje Indijskog carstva, koje se još uvek smatra najvećim vlasništvom Engleske. Francuzi su proterani iz Indije iste godine kada su Englezi pod generalom Volfeom odveli veliku citadelu Nove Francuske u Kvebeku. Filipini pod Englezima. - Ekspedicija iz Indije na Filipine. - Lord Clive je sada slobodan da udari saveznika Francuske, Španiju; u Madrasu je pripremljena ekspedicija za uništavanje španske sile na Filipinima. Obaveštenje o pripremi ove ekspedicije stiglo je do Manile iz više izvora u proleće i leto 1762. godine; ali s onom fatalnošću koja je proganjala Španca do kraja njegove istorije na Filipinima, nije ga pripremao, dok se 22. septembra eskadrona od trinaest brodova usidrila u zalivu Manila. Kroz maglu su ih glupe i nemarne vlasti Manile prihvatile za kineske trgovce smećem; ali to je bila flota engleskog admirala Korniša, sa snagom od pet hiljada britanskih i indijskih vojnika pod komandom generala Drapera. Za svoju odbranu Manila je imala samo 550 ljudi iz "kraljeve pukovnije" i osamdeset filipinskih artiljeraša. Ipak, Španci su odlučili da pruže otpor iza zidina grada. Predaja Manile Englezima. - Englezi su iskrcali i okupirali Malate. Britanci su iz crkava Malata, Ermita i Santijago bombardovali Manilu, a Španci su mu odgovorili iz baterija San Andresa i San Dijega, a pucnjava nije bila efikasna ni na jednoj strani.
Tate 74 epizoda - Da li ce mu dati spisak ili ne. Tate 74 epizoda - Da li ce mu dati spisak ili ne. Reviewed by gledajte on May 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.