Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 20.05.2020 Ronaldo donirao pomoc za devojcicu iz Srbije. Katarina Grujic spominje Anu Nikolic i celulit.Natasa Bekvalac otvara sezonu na splavovima.Reper Milan ima fanove i otkriva koje.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera emitovane 20.maja 2020 godine na televiziji Pink mozete pogledati u Premijeri kako izgleda u domu kod ljube Alicica koji kako kaze nije pustio nijednu televizijsku ekipu i sta on misli o pisanjima o njemu i pevacima koji traze pomoc.Izjava Snezane Dakic povodom musko zenskih odnosa za vreme vanrednog stanja.Sta ce biti i kada ce poceti da radi punom parom filmska industrija.Ronaldo donirao pomoc za lecenje male Sofije.U emisiji Ekskluzivno Katarina Grujic spominje Anu Nikolic i kako je to imati celulit.Natasa Bekvalac notvara sezonu na beogradskim splavovima,nastupa 3 juna 2020 godine.Reper Milan iz Gnjilana kaze da Rita Ora ima svoju publiku a on svoju.
Katarina Grujic govori o Ani Nikolic i celulitu

Natasa Bekvalac otvara sezonu na splavovima

Reper Milan govori koju publiku ima

Premijera cela emisija

Predlog knjige: 25. septembra Draper je pozvao grad da se preda; ali ratni savet, koji je držao nadbiskup, koji je takođe bio guverner, odlučio je da se bori protiv. Trideset šest stotina filipinskih milicija iz Pampange, Bulacan-a i Lagune uputilo se na odbranu grada, a 3. oktobra ove dve hiljade Filipinaca napravili su salli sa zidova i nesmotreno napali engleske linije, ali su ih odvezli nazad klanja. U noći 4. oktobra artiljerija je napravila proboj u zidinama, a rano ujutro 5. četiristo engleskih vojnika ušlo je gotovo bez otpora. Društvo milicija koje su stražile u Puerto Realu zapaljeno je, a Englezi su tada zauzeli Plazu i ovde dobili predaju tvrđave Santijago. Englezi su pristali da se ne mešaju u versku slobodu, a španskim vojnicima dodeljene su ratne počasti. Straže su bile smeštene u samostanu sestara Santa Klare i beateriosa, a grad je predan na pljačku, koja je trajala četrdeset sati, i u kojoj su mnogi Kinezi pomagali. Nezavisna španska prestonica pod Andom na Bulacanu. - Englezi su tako bili gradom grada, ali tokom perioda okupacije nikada nisu proširio svoju moć daleko iznad sadašnjih granica Manile. Pre konačnog napada i okupacije Manile, vlasti su imenovale oidora, don Simon de Anda i Salazar, potpukovnika i general-kapetana Ostrva, sa uputstvima da državu drže u poslušnosti španskom kralju. Anda je napustila prestonicu u noći 4. oktobra, prelazeći u maloj banci kroz močvare nipe i esteros na severnoj obali zaljeva Manila do glavnog grada provincije Bulacan.
Premijera/Ekskluzivno 20.05.2020 Ronaldo donirao pomoc za devojcicu iz Srbije. Katarina Grujic spominje Anu Nikolic i celulit.Natasa Bekvalac otvara sezonu na splavovima.Reper Milan ima fanove i otkriva koje. Premijera/Ekskluzivno 20.05.2020 Ronaldo donirao pomoc za devojcicu iz Srbije. Katarina Grujic spominje Anu Nikolic i celulit.Natasa Bekvalac otvara sezonu na splavovima.Reper Milan ima fanove i otkriva koje. Reviewed by gledajte on May 20, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.