Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Tate 75 epizoda - Pitao je da li je zaljubljena.

Sedamdeset peta epizoda serije Tate 21.05.2020:Kakda je saznao od Gorice neke stvari, Petar je odlucio direktno da pita Emu da li je istina da je zaljubljena u njega.Kod Bambulovica u domu se sprema zurka koju organizuju Iva i Peki.Toma koji tuguje za suprugom koja je preminula, govori majci da oseca odgovornost i krivicu za njenu smrt.Casove saha po Vladinom saznanju drzi ni manje ni vise nego Inspektor Radic u medjuvremenu Petar ima zanimljivu posetu.Cela 75 epizoda emituje se 21.maja 2020 godine na Prvoj televiziji u 20h,epizodu mozete pogledati ovde.

Predlog knjige: Moro pirati. - Moros su ponovo krenuli na put, a 1771. godine čak su napali i Aparri, na krajnjoj severnoj obali Luzona, i zarobili španskog misionara. Anda je reorganizovao Armada de Pintados, a krajem svog života stvorio je i Marinu Sutil, flotu lakih brodica za odbranu obala od napada gusara. Neuspjeh engleskog naselja. - Neprijateljstvo Moro vladara bilo je komplicirano uplitanjem Engleza koji su nakon evakuacije Manile nastavili proganjati arhipelag Sulu očiglednim ciljem da utječu na naselje. Ugovorom s Moro datotama osigurali su cesiju ostrva Balanbangan, kraj severne obale Bornea. Ovo ostrvo je učvršćeno i fabrika je osnovana, ali 1775. godine Moros je s velikim žarom napao Engleze i uništio ceo garnizon, osim guvernera i još petorice, koji su pobegli na brodu, ostavivši veliku količinu oružja i bogatstva plijen Morosa. Engleski faktori, koji su započeli posao na ostrvu Jolo, pobegli su u kineskom smeću; i ovi događaji, toliko nesrećni za Engleze, završili su pokušaje da se postanu u arhipelagu Jolo mnogo godina kasnije.
Tate 75 epizoda - Pitao je da li je zaljubljena. Tate 75 epizoda - Pitao je da li je zaljubljena. Reviewed by gledajte on May 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.