Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igra sudbine 80 epizoda - Sada sledi pravdanje.

Osamdeseta epizoda serije Igra sudbine 21.05.2020:Kada je Mila ugledala prizor na krevetu sa Sofijom i Lukom,odlucila je da zavrsi sa njihovom vezom.Dok Luka pokusava da sve opravda i pokusa da spasi vezu,Sofija na sve to doliva dodatno ulje i stavlja sebe u prvi plan kod Luke.Nece dugo trajati Sofijino ushicenje i sreca jer i Matija ima pored sebe drugu zenu.Cela 80 epizoda emitovace se 21.maja 2020 godine na televiziji Prva u 21h.

Predlog knjige: Optužbe guvernera Anda protiv verskih naredbi. - Don Simon de Anda je primljen u Španiji sa velikom počašću zbog odbrane koju je napravio na Ostrvima, a 1770. vratio se kao guverner Filipina. Fratri su mu oštro zamerili njegovo imenovanje. Anda se 1768. obratio kralju na spomen na poremećaje na Filipinima, u kojem je otvoreno optužio fratre za komercijalizam, zanemarivanje njihovih duhovnih dužnosti, ugnjetavanje urođenika, protivljenje učenju španskog jezika i skandalozno. mešanje u državne službenike i poslove. A lek za te zloupotrebe bila je rigorozna primena] zakona koji postoje u stvari za kažnjavanje takvog ponašanja i povratak braće koji su odbili da poštuju zakon u Španiju. Međutim, bio je samo delimično uspešan u svojoj politici. Tokom šest godina njegove vladavine, on je neumorno trudio da obnovi špansku vladu i ukloni je od dekadencije i korupcije koja ju je toliko dugo karakterisala. U ovom nezavisnom i nepotkupljivom zvaničniku bile su snažne crte savremenog čoveka. Ako je stvorio mnogo neprijatelja, možda nije zasluga njegovog lika; i ako u nekoliko godina svog službenog života nije bio u stanju da obnovi koloniju, mora se setiti da je imao nekoliko pomoćnika na koje bi se mogao osloniti i bez adekvatnih sredstava.
Igra sudbine 80 epizoda - Sada sledi pravdanje. Igra sudbine 80 epizoda - Sada sledi pravdanje. Reviewed by gledajte on May 21, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.