Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Zvezde Granda 30.05.2020 Snimanje u novim uslovima.Nove emisije

U vecerasnjoj emisiji Zvezde Granda koja je snimljena cela emisija u novim uslovima i pod merama predostroznosti mozete pogledati na Prvoj Televiziji u 21h kao i na ovom sajtu 30.maj 2020 godine,mozete pogledati kako su se ponasali i takmicari,ziri,rodbina sa Vojom Nedeljkovicem kao i to da li je u takvim uslovima falilo svadje,humora,provocirinja,dobre muzike,atraktivnih takmicara,zestoke kritike kao i svega ostalog sto je bilo tokom ranijih emisija.Cela emisija ce biti postavljena umesto najave tako da negde mozete savuvati ili podeliti link da bi lakse nasli emisiju.


Predlog knjige: Njegovi neprijatelji, međutim, nisu mogli da ga vide kako pobegne. Njihov progon ga je pratio do poluostrva, a po dolasku u Španiju Rizal je odmah uhapšen i vraćen u Manilu, kao zatvorenik. Njegov prijatelj Blanco je otišao. Polavieja, prijatelj i oružje reakcionarne stranke, bio je zauzet kažnjavanjem zatvorom, protjerivanjem ili smrću sve Filipince za koje se pokazalo da imaju najmanju ulogu ili udruživanje u pokretu za reforme. I ovom klikom dr. Rizal je osuđen na pogubljenje. Upucan je rano ujutro 30. decembra 1896.9. Po njegovoj smrti je ustanak ponovo izbio. Sada se proširila na Pangasinan, Zambales i Ilocos. Kraj pobune obećanjima o reformi - Polavijeja se vratila u Španiju, a nasledio ju je general Primo de Rivera, koji je stigao u proleće 1897. Španske trupe pretrpele su nekoliko nedavnih preokreta i zemlja je preplavila pobunjenike. Politika Primo de Rivera bila je da diplomatijom stekne energiju svog prethodnika. U julu 1897. godine izdato je proglašenje amnestije, a u avgustu je generalni guverner otvorio pregovore s Aguinaldom, čije je sedište sada bilo u planinama Angat u Bulacanu. Primo de Rivera pozvao je matičnu vladu da preduzme neke reforme, što će u velikoj mjeri umanjiti politički značaj braće. Ovom drugom se žestoko usprotivio, ali verovatno je nakon obećanja reforme Aguinaldo i njegovi pobunjenici dogovorili plaćanje 1.700.000 pesosa, da predaju oružje, otpuste pobunjeničke snage i povuku se sa Ostrva. Ovaj sporazum je sklopljen, a 27. decembra 1897. Aguinaldo je napustio luku Sual za Hongkong.
Zvezde Granda 30.05.2020 Snimanje u novim uslovima.Nove emisije Zvezde Granda 30.05.2020 Snimanje u novim uslovima.Nove emisije Reviewed by gledajte on May 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.