Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Posle rucka 28.05.2020 i 29.05.2020 Ispovest devojke koja je prezivela velike probleme.Razlika izmedju zvanicne i alternativne medicine.

U emisijama Posle rucka koje su emitovane 28.maj 2020 godine i 29.maj 2020 godine na televiziji Happy u 15.30h svakog radnog dana i subote u ove dve emisije tema je bila u emisiji 28.maja o tome kako iz zvanicne medicine gledaju na alnternativnu medicinu.Da li u alternativnu medicinu veruju lekari,da li te dve medicine mogu da kegzistiraju,koje su prednosti ili mane kod ovih medicina kao i jos mnogo toga mozete pogledati u emisiji.Gosti su bili:Olivera Stanojevic "Oliver Satari" - Travar,Dr Jelica Bjekic-Macut - Endokrinolog i nacelnik endokrinologije KBC,Natasa Pusova - Iscelitelj,Jasna Jojic - Etnolog i novinar.
U emisji emitovanoj 29.maj tema je bila problemi u porodici.Da li je vise ili manje problema posle karantina,zbog cega se ne smanjuju problemi kao i to kako stati na kraj onima koji stvaraju probleme.Mozete pogledati i ispovesti devojke koja je prezivela ogromne probleme i koja je javno pricala o tome.Gosti u emisiji bili su:Andrijana Vucinic - Pricala o problemima koje je dozivela u porodici,Zora Dobricanin - Advokat,Hajrija Ramadani - Predsednik udruzenja zrtava nasilja,Dr Ivana Sindjic - Psihoterapeut i defektolog.Ispovest o problemima u porodiciZvanicna i alternativna i da li se mogu usaglasiti.Predlog knjige: Početak nove ere - Sa prelaskom španskog suvereniteta na Amerikance, na Filipinima je započela nova era. Već se čini da je staro špansko pravilo toliko udaljeno da možemo početi razmišljati o tome bez osećaja i proučavati ga bez predrasuda. Razvoj Sjedinjenih Američkih Država. - Američka nacija je tip Novog Sveta. Počevši od grupe kolonija, posađenih pola veka kasnije od naselja Filipina, imao je neusporediv razvoj u istoriji država. Iako su stanovnici emigranata iz Evrope, koji su čvrsto sačuvali svoju čistoću rase i ponos svojih predaka, američki kolonisti, krajem veka, bili su duhom i institucijama odvojeni od Starog sveta. Borite se sa divljinom i divljinom koja je stvorila među njima društvo demokratskije i nezavisnije nego što je Evropa ikada poznavala; dok su njihova duboka verska uverenja spasila koloniste od varvarstva i intelektualnog propadanja. Istina može da se utvrdi da su 1775. godine, izbijanjem američke revolucije, kolonisti imali sposobnije ljude i veću političku sposobnost od matične države Engleske. Upravo su ti ljudi, na kraju revolucije, uokvirili američki Ustav, najveće dostignuće u istoriji javnog prava. Ova nacija, obdarena na početku svog tako dragocenog nasleđa političkog genija, osećala je svoju građansku superiornost prema neliberalnim ili neefikasnim evropskim vladama, a taj osećaj je kod Amerikanaca stvorio vrhunsko i tradicionalno poverenje u njihove vlastite oblike vlasti i demokratske standarde života. Svakako da njihova istorija sadrži mnogo toga što opravdava izbor njihovih institucija.
Posle rucka 28.05.2020 i 29.05.2020 Ispovest devojke koja je prezivela velike probleme.Razlika izmedju zvanicne i alternativne medicine. Posle rucka 28.05.2020 i 29.05.2020 Ispovest devojke koja je prezivela velike probleme.Razlika izmedju zvanicne i alternativne medicine. Reviewed by gledajte on May 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.