Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Igor Juric izjavio da ce izneti detalje o politicaru kada bude imao konkretne dokaze.Pocinje testiranje na korona virus.Minja Subota omiljeni deciji voditelj.

U jutarnjem programu Jutro televizije Prva koji je emitovan 31.maja 2020 godine medju temama bilo je i reci o politicarima koje je Igor Juric spominjao u prethodnim emisijama i njihova umesanost u nezakonite radnje prema deci kao i o tome da ce sve detalje izneti kada bude imao konkretne dokaze sto je rekao i Sekretarki MUP-a BIljani Popovic-Ivkovic koja ga je pozvala da saopsti o kome se radi i da nadleznima prilozi detalje.
Epidemioloska situacija u Srbiji se smiruje i sve je manji broj zarazenih od covid 19.U gostima ovog jutra bio je Srdjan Jankovic,imunolog i clan kriznog staba koji je govorio o trenutnoj situaciji sto se tice epidemije kao i o tome da od ponedeljka 1.juna 2020 godine pocinje na licni zahtev dobrovoljno testiranje na prisustvo antitela.Medjutim neka istrazivanja su pokazala da ta antitela nisu dovoljna zastita od ponovne infekcije.O svemu tome mozete pogledati u emisiji.
"Nekada davno" sto bi se reklo bila je popularna nedeljom ujutro emisija "Muzicki tobogan" koji su gledali zajedno i deca i roditelji i zajedno se zabavljali uz popularnog voditelja Minju Subotu,koji je vodio taj kviz i koji je i gost u danasnjem jutarnjem programu.Komponovao je i veliki broj pesama koje se i dan danas slusaju.Pogledajte sta kaze popularni voditelj i mnogi ce se prisetiti detinjstva i "obaveznog" sedenja ispred tv ekrana nedeljom prepodne,kada ga budu slusali.


Igor Juric izjavio da ce izneti detalje kada bude imao konkretne dokaze.Od ponedeljka testiranje na antitela za covid 19Minja Subota gost jutarnjeg programaPredlog knjige: Pre sto dvadeset i pet godina, ove kolonije bile su mala nacija od 2 500 000 ljudi, koja je zauzimala ne više od atlantske obale kontinenta. Veliki planinski lanci razdvojili su ih iz unutrašnjosti, koju je nadvladao najžešći i najratoborniji tip čoveka koje su rase proizvele - američki indijanac. Sa energijom koja nije pokazivala da se smanjuje iz generacije u generaciju, Amerikanac je probijao ove planinske lance, pokorio divljinu, osvajao indijanska plemena i u razmaku od tri generacije bio gospodar kontinenta Severna Amerika. Čak i dok je bio angažovan u ratu za nezavisnost, američki pograničar je prešao Appalachians i obezbedio Kentucki i severozapadni teritorij, a sa njima i najbogatije i najproduktivnije regione umjerene zone, dolinu Mississippi. 1803. američkoj naciji pripalo je veliko carstvo Luizijane koje je palo sa ruku Francuske. Švajcarska je 1818. godine prepustila Floridu, a 1857. kao rezultat rata sa Meksikom došli su do Velikog Zapada i Tihog mora. Ova ogromna dominacija, širine od skoro tri hiljade milja od istoka ka zapadu, bila je naseljena prirodnim priraštajem i useljenjem iz Evrope, sve dok na kraju devetnaestog veka američka nacija nije brojala sedamdeset i četiri miliona duša.
Igor Juric izjavio da ce izneti detalje o politicaru kada bude imao konkretne dokaze.Pocinje testiranje na korona virus.Minja Subota omiljeni deciji voditelj. Igor Juric izjavio da ce izneti detalje o politicaru kada bude imao konkretne dokaze.Pocinje testiranje na korona virus.Minja Subota omiljeni deciji voditelj. Reviewed by gledajte on May 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.