Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Nikad nije kasno 31.05.2020 - Nove emisije

U nedelju 31.maj 2020, poceo je nastavak takmicenja Nikad nije kasno posle dva meseca pauze.Malo su izmenjena pravila sto se tice distance i ostalih mera zbog korone virusa ali ce kako se nadamo taj vecernji sou koji se emituje svake nedelje u 21h na televiziji Prva i dalje biti kakav je i nekada bio a to je sa dosta dobre muzike,kvalitetnih takmicara i njihovih raznolikih prica,zanimljivog zirija i svega sto je bilo ranije i sto je doprinelo gledanosti ovog muzickog takmicarskog soua.Umesto najave bice postavljena cela emisija na ovom istom mestu tako da mozete da podelite ili da sacuvate negde link.
Predlog knjige: Ovaj razvoj se odvijao bez fundamentalne promene ustava ili oblika vlasti, bez gubitka slobode pojedinca i uz stalno povećanje nacionalnog prosperiteta. Štaviše, države su preživele građanski rat, najkrvaviji i najuporniji rat svih modernih vekova - rat u koji je pao milion vojnika, i da bi izdržale tri i po milijarde dolara zlata utrošeno iz nacionalne riznice. . Ovaj rat je izvršio ukidanje crnačkog ropstva, najveću ekonomsku revoluciju ikad izvedenu jednim udarcem. Ukratko, takva je istorija američke nacije, toliko nadarena političkom inteligencijom, toliko vođena besanom energijom, tako ponosna na svoja dostignuća, a iznutra tako prezirna prema uglađenijem, ali manje liberalnom životu Starog sveta. Evropa nikada nije razumjela ovu naciju, a tek prije nekoliko godina Evropljani su sanjali o njenom napretku i snazi. Odnos Sjedinjenih Država prema južnoameričkim republikama - prema republikama Španske Amerike, Sjedinjene Države su uvek bile u posebnom odnosu. Te su države postigle svoju nezavisnost od Španije pod inspiracijom za uspeh Sjedinjenih Država. Njihove vlade su uobličene u imitaciju Amerikanaca, a uprkos turbulencijama i neredima u njihovom političkom životu, Sjedinjene Države su uvek osećale i ispoljavale snažne simpatije prema tim državama kao sunarodnici. Štaviše, ona se obavezala na održavanje njihovog integriteta protiv napada evropskih sila. Ova pozicija SAD-a da prijeti otporom pokušaju bilo koje evropske sile da zauzme američku teritoriju poznata je kao Monroe doktrina, jer ju je prvi proglasio predsjednik Monroe 1823. godine.
Nikad nije kasno 31.05.2020 - Nove emisije Nikad nije kasno 31.05.2020 - Nove emisije Reviewed by gledajte on May 31, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.