Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Premijera/Ekskluzivno 01.06.2020 Natasa Bekvalac pricala o ulasku muskarca posle tusiranja.Proslava rodjendana Zeljka Mitrovica na Zadrugi 3.Ana Nikolic ponovo pred publikom.

U danasnjim emisijama Ekskluzivno i Premijera koja je emitovana 1.jun 2020 godine na televiziji Pink,mozete pogledati u Premijeri kako je proslavljen rodjendan Zeljka Mitrovica na Zadrugi 3 i sta im je i na koji nacin porucio slavljenik.Milos Bikovic bio na odmoru posle napornih snimanja da bi napunio baterije za nove poslove.Mozete i pogledati koji su poznati pop pevaci posvetili pesme bivsim ljubavima kao i istinitim pricama.Natasa Bekvalac odrzala online koncert i dala izjavu kakvi su joj utisci povodom organizacije i ostalog,takodje je dala izjavu i za emisiju Ekskluzivno u kojoj je ispricala o ulasku muskarca na njeno imanje i kako ga je srela i sta je bilo kada je izlazila iz tus kabine.Ana Nikolic imala nastup u restoranu Nacionalna klasa na Uscu.Viki Miljkovic izjavila koliko joj je tesko zbog majke.


Natasa Bekvalac prica o ulasku nepoznatog muskarca.Ana Nikolic otvorila sezonu nastupaViki Miljkovic pokazala i izjavila koliko joj nedostaje majka.

Premijera cela emisijaPredlog knjige: Simpatija američkog naroda za potlačene Kubance. Činjenica da je američka nacija revolucijom stekla svoju nezavisnost učinila je da američki narod izrazi simpatije prema revolucionarima. Narod Kube, koji je vodio opetovane neefikasne borbe protiv španskog suvereniteta , uvek je imao dobre želje američkog naroda. Medjunarodnim putem, međutim, jedan narod ne može priznati ili pomoći revolucionarima protiv prijateljske sile dok njihova nezavisnost praktično ne bude postignuta. Stoga, kada je na Kubi 1894. godine ponovo izbila pobuna, vlada Sjedinjenih Država aktivno je suzbila pozajmljivanje Kubanaca, kao što je bila i njena dužnost, mada su i sami američki ljudi željeli Kubu. Rat na Kubi vukao se godinama i postajao je sve nemilosrdniji. Strasti Kubanaca i Španaca bile su toliko upaljene da je četvrtina retko data, a zatvorenici nisu pošteđeni. Španija je svoje ograde bacila na ostrvo sve dok na kubanskom tlu nije bilo 120.000, ali se pobuna nastavila. Španci su oduvek bili nemilosrdni u odnosima sa revolucionarima. Amerikanci su, s druge strane, oduvek priznavali moralno pravo naroda da se odupire opresivnoj vladi, a u celokupnoj istoriji Sjedinjenih Država jedva da je bila jedna kazna za politički zločin. Iako je verovatno najžešći rat u istoriji bio Američki građanski rat od 1861. do 1865., nije bilo nijednog pogubljenja za izdaju. Tako su priče o stalnom pogubljenju političkih zatvorenika, na ostrvu u pogledu na njegove obale, uvelike iznervirale Ameriku, kao i politika generalnog guvernera Vajlera, koja je bila preterana u svojoj ozbiljnosti.
Premijera/Ekskluzivno 01.06.2020 Natasa Bekvalac pricala o ulasku muskarca posle tusiranja.Proslava rodjendana Zeljka Mitrovica na Zadrugi 3.Ana Nikolic ponovo pred publikom. Premijera/Ekskluzivno 01.06.2020 Natasa Bekvalac pricala o ulasku muskarca posle tusiranja.Proslava rodjendana Zeljka Mitrovica na Zadrugi 3.Ana Nikolic ponovo pred publikom. Reviewed by gledajte on June 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.