Najava za 7 dana.Mnogo vise emisija ima na sajtu.

Ponedeljak 08.06 Utorak 09.06 Sreda 10.06 Cetvrtak 11.06 Petak 12.06 Subota 13.06 Nedelja 14.06
Slagalica Slagalica Tate Igra sudbine Slagalica Slagalica Magazin in Sasvim prirodno
Tate Igra sudbine Tate Igra sudbine Paparazzo lov Trenutak iz sna Tate Slagalica Slagalica
Potera Ami G Show Emisija dnk Brak na nevidjeno Igra sudbine Zvezde Granda Nikad nije kasno

Sta se promenilo za deset godina od uvodjenja zabrane pusenja.Od danas nove mere zbog korone virusa.

U jutarnjem programu Jutro emitovanom 1.jun 2020 godine na Prvoj televiziji mozete da pogledate neke od tema medju kojima su i koje su se promene desile posle donosenja zakona za zabranu pusenja.Svi znamo da je duvanski dim tihi ubica i zbog toga su mnoge zemlje donele zakone o zabrani pusenja na javnim mestima.Sta se posle toga desilo i da li je sada manje ili vise pusaca,govorice se u jutarnjem programu ciji su gosti bili dr Biljana Kilibarda i Goran Zaric iz misije "Kiseonik".

Od danas su nove mere medju kojima su i moguc odlazak djaka na eskurzije kao i proslave velike i male mature.Odredjeni roditelji smatraju da su ove mere preuranjene i da se to jos nije trebalo dopustiti,jer jos nije proglasen kraj epidemije.Na neka od pitanja odgovorice u emisiji dr Vesna Vojvodic Mitrovic, iz Gradskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost".
Deset godina od usvajanja zakona o pusenju.
Nove mere povodom epidemije korona virusaPredlog knjige: Izjava o ratu - Američki kongres je 19. aprila zahtevao da se Španija povuče sa ostrva i prizna nezavisnost Kube. To je praktično bila objava rata. Španija je ogorčeno odbila i odlučila se nakon otpora. Nažalost, neuka evropska štampa tvrdila je za špansku vojnu i pomorsku superiornost. Rat je bio kratak i bila je velika katastrofa za Španiju. Svaki brod njene ponosne mornarice koji je zapao pod vatru američkih pušaka uništen je. Već nekoliko meseci bitka je vodila duž obala Kube, a zatim je Španija podnela tužbu za mir. Devei-ova pobjeda u zalivu Manila. - Ali u međuvremenu, rat, započet bez i najmanjeg spominjanja Filipinskih ostrva, donio je iznenađujuće posljedice ovde.
Sta se promenilo za deset godina od uvodjenja zabrane pusenja.Od danas nove mere zbog korone virusa. Sta se promenilo za deset godina od uvodjenja zabrane pusenja.Od danas nove mere zbog korone virusa. Reviewed by gledajte on June 01, 2020 Rating: 5

No comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.